Waarschuwing over de “challenge” – van $250 naar $500 in twee maanden

Hallo CryptoCoiners!

Misschien heb je iets gelezen of gehoord over een “challenge. Bij deze challenge, die op 1 juni wordt gestart, is het doel om, via trading, van $250 in twee maanden tijd $500 te maken. Ook heb je misschien gehoord of gelezen dat bij deze challenge vaak zal worden gewerkt met strategieën die door CryptoCoiners worden gebruikt.

Voor de duidelijkheid: CryptoCoiners is op geen enkele manier betrokken bij deze challenge. Dit is géén CryptoCoiners-initiatief. Wat nog belangrijker is: we zijn er heel skeptisch over. De belangrijkste redenen daarvoor zijn:

 • Je hebt twee maanden de tijd om je budget te verdubbelen. Deze ‘deadline’ betekent dat je aggressieve, hoge winstdoelen moet halen. Een paar simpele rekenvoorbeelden:
  • Om voor deze challenge te slagen, moet je twee maanden lang gemiddeld 1,2% per dag trading-winst maken, waarbij je elke dag zult moeten traden en geen enkele ‘verlies-dag’ mag hebben.
  • Als je besluit om vijf dagen per week te traden, wordt je doel een trading-winst van bijna 1,6% per trading-dag.
  • Kun je slechts drie dagen per week traden? Dan zul je elke dag dat je handelt, 2,6% winst moeten maken.
  • Zodra je een verliesdag hebt, ben je minimaal twee dagen langer bezig om dit doel te halen.
 • In het huidige “bearish” klimaat, met regelmatig dalende prijzen en negatieve barometers, is het voor beginnende en licht-gevorderde traders praktisch onmogelijk om deze winstcijfers consistent te realiseren.
  UPDATE: de oorspronkelijke tekst is inmiddels iets afgezwakt: “bereik je het doel niet in 2 maanden? Je bent altijd verder dan dat je niets had gedaan.”

Heb je je aangemeld voor deze challenge? Dan wensen we je oprecht veel succes en we hopen dat je de verwachte resultaten haalt. Maar, voor de duidelijkheid: De “van $250 naar $500 in twee maanden” challenge is geen initiatief van CryptoCoiners. Wij hebben niets met die challenge te maken en we staan er niet achter, omdat naar onze mening deelnemers erg vaak zullen worden teleurgesteld.UPDATE: .

Eventuele door deelnemers geposte berichten over deze challenge zullen dan ook van onze kanalen worden verwijderd.

42 antwoorden op “Waarschuwing over de “challenge” – van $250 naar $500 in twee maanden”

 1. Ron23 juni 2022 om 22:34Beantwoorden

  Lieve volgertjes van H op haar mooie nieuwe blije site, dit is een waarschuwing voor jullie allemaal.

  Lieve H-fans, Jullie worden met open ogen bedonderd.

  Jullie idool H heeft een strafblad omdat ze heel veel geld van arme mensen heeft gestolen. Vaker dan 1 keer. Ze is zo glad als een aal uit elburg. Voordat je LASTER en TROL gaat roepen, controleer eerst maar zelf want ik heb de links al in mijn andere bericht van vandaag staan. Dit heeft niks met LASTER en TROL te maken en dat kun je zelf checken als je even wat googelt.

  Vanavond heb ik geprobeerd haar op YouTube hierover te vragen. Natuurlijk werd mijn bericht gewijgerd. Maar H gaat lief lachend door met haar scam. Ik heb haar blije kursus die nog moet beginnen vorige week gekocht en naar dat geld kan ik natuurlijk fluiten. Het was niet zo duur maar toch: weg mijn geld, scam scam scam.

  Misschien word dit bericht van mij ook verwijderd dus doe er snel je voordeel mee zou ik je zeggen. Dus mijn waarschuwing aan jullie is: Vlug wegwezen bij H en haar blije financiele onzin voordat je ook door haar wordt belazerd. Of blijf lekker blije H volgen en word gratis arm zodat H alweer een nieuw 🏠 kan kopen van jouw centen.

  Als je me niet geloofd: vraag maar eens bij haar blije scamacademie of ze een strafblad heeft omdat ze arme mensen heeft belazerd en kijk wat er met je bericht gebeurd 😅😅😅

  1. Bas27 juni 2022 om 16:28Beantwoorden

   Bedankt! Er moest wel zoiets zijn gezien de gang van zaken

 2. Ron23 juni 2022 om 16:55Beantwoorden

  Er klopt echt iets niet met Helga haar verleden, vrienden. Vragen hierover aan Helga worden bij haar gedelete. Daar stinkt iets.

  Zelf dus maar wat gegoogelt en een hoop gevonden wat niet klopt met Helga en wat wij blijkbaar niet mogen weten van haar.

  Dit is pas het begin maar er is nog veel meer te vinden als je zelf op zoek gaat.

  https://www.google.nl/search?q=helga+tijdeman+hart+van+de+vader

  https://www.google.nl/search?q=helga+hart+van+de+vader

  Vanavond maar eens vragen op haar Youtube kanaal in de chat, hoe het zit 🤔

 3. ookniet meer blij21 juni 2022 om 09:58Beantwoorden

  mike ja hij ik niet de enige met een rotgevoel over dit. ik ben ook opgehouden met die helga want ze is gewoon erg verdacht kijk maar wat ze op fok.nl zegt op helga tijdeman. ik volg haarook niet meer met haar mooie praatjes

  1. Nicole22 juni 2022 om 20:36Beantwoorden

   1 bericht te vinden zonder ook maar enige onderbouwing. Daar kan ik niets mee.

  2. Nicole22 juni 2022 om 20:41Beantwoorden

   En als je dan toch zo overtuigd bent maak je zelf dan bekend i.p.v. een undercover naam #ongeloofwaardig #troll #laster

 4. Mike16 juni 2022 om 15:19Beantwoorden

  @nietmeerblij, je bent er toch zelf bij of je nu wel of niet gaat traden.
  Tijdens het live traden geeft Helga zelf aan dat het niet handig is om in deze markt te traden. Jij kiest anders. Leer er van en leg het niet bij een ander neer.

  1. Nicole22 juni 2022 om 20:43Beantwoorden

   niemand dwingt je hoor, ook Helga niet. Neem je eigen verantwoording.

 5. Niet meer blij13 juni 2022 om 15:42Beantwoorden

  Ik vond dit eerst ook een raar artikel. Nu niet meer want inmiddels snap ik cryptocoiners wel waarom ze negatief zijn hierover. Ik heb vandaag meer dan 9% verloren, gisteren 5 procent en heb een kutdag. En ik heb me gewoon aan de regels proberen te houden, precies zoals ze zeggen bij die challange. Ik had gewoon niet moeten gaan traden maar je word zo meegesleept om dat je je procentje wilt halen.

  Hwt gaat gelukkig maar om tientjes maar ik heb toch een heel erg rotgevoel. Als ik dit had geweten ghad ik nooit meegedaan. En nu kan ik daar bij die dame een of andere cursus gaan volgen, tegen betaling natuurlijk. Mooi niet.

  1. Nicole22 juni 2022 om 20:42Beantwoorden

   niemand dwingt je hoor, ook Helga niet. Neem je eigen verantwoording.

 6. Marius7 juni 2022 om 18:10Beantwoorden

  Ik denk dat alles ondertussen wel gezegd is over de scheiding. De wereld van Roelf en CC is ook maar een kleine wereld en het is goed om je wereld daar niet toe te beperken, of te wel ieder zijn eigen meug!. Alsnog respect voor beiden (en de vele handjes in de achterban)!

  Hoewel een winst waarschuwing altijd op zijn plek is in crypto wereld vind ik persoonlijk de challenge juist leuk, een doel waar je met zijn gezamelijk achter staat en waar je van kan leren. Met een wat kleiner publiek i.p.v. de drukke CC groepen.

  Beide succes!

  Groetjes,
  Marius

 7. Scholten3 juni 2022 om 12:01Beantwoorden

  Die Challenge…..(ik doe niet mee trouwens) is maar een “challenge”.
  Je MOET niets. Dat wordt ook niet beweerd.

 8. Marolike24 mei 2022 om 20:12Beantwoorden

  Ik weet niet wat er aan de hand is, maar ik kan wel zeggen dat ik Helga enkel de CC methode (en Roelf) heb horen aanprijzen. De challenge lijkt me idd moeilijk haalbaar tenzij je alle dagen enkele uren trade (en de markten wat beter worden), maar dat was volgens mij ook duidelijk voor de meesten. Helga heeft de cc-methode voor veel mensen aanschouwelijker gemaakt, en hielp de twijfels bij beginnende traders weg te nemen door keer op keer op keer te herhalen wat ze deed. Vroeger werd er in het cc-cafe soms eens life getrade maar ik moet eerlijk zeggen dat ik pas echt pas door de Helga live trade sessies er echt mee vertrouwd geraakt ben. Spijtig dan dat jullie samenwerking op zo’n manier moet eindigen. In elk huishouden zijn er wel eens meningsverschillen gelukkig leiden (of moeten we zeggen lijden) deze niet allen tot zo’n drastische echtscheidingen.

 9. OuwePiet23 mei 2022 om 18:39Beantwoorden

  Beste Roelf, het door jou gegeven antwoord van 21mei om 09:55uur is hopelijk wel overwogen opgeschreven, persoonlijk mijn mening, ik zou het verwijderen.

 10. Martin Moolenschot23 mei 2022 om 17:05Beantwoorden

  met alle respect voor alles en iedereen maar het lijkt mij sterk dat enkel de challenge voor zo’n breuk kan zorgen.
  Ik kijk naar elke live trade van Helga en heb haar nooit een kwaad woord horen zeggen over de CC, sterker nog ze is alleen maar vol lof.
  Ook bij de aankondiging van de challenge is er nooit gezegd dat je de challenge moet halen.
  We zijn volgens mij allemaal volwassen mensen die echt wel zelf zouden moeten kunnen bepalen of het verdubbelen van je budget haalbaar is. In de laatste livetrade is het zelfs in de chat naar voren gekomen dat je elke dag minimaal 1% moet halen om je budget te kunnen verdubbelen. Uitgangspunt bij de challenge is, naar mijn idee, dat je elkaar motiveert met het traden en elkaar helpt waar mogelijk zeker in een bearish sentiment en een vakantieperiode waarin jezelf motiveren soms lastig kan zijn (is bij mij zeker het geval). Belangrijk is, naar mijn mening, dat je jezelf niet gek laat maken door de winsten van anderen (hoor ik Roelf ook vaak zeggen). Nou trade ik nog maar heel kort (net iets meer dan een half jaar) en met heel weinig budget maar ik heb altijd veel geleerd van Helga. Zeker omdat Roelf geen livetrades meer deed.
  Ben trouwens wel benieuwd of CC dit gat in de livetrades gaat opvullen.
  m.vr.gr.
  Martin

 11. Margo23 mei 2022 om 16:21Beantwoorden

  Wat er dan ook aan de hand is, ik word hier heel verdrietig van. Heel veel sterkte allemaal.

 12. Nikki23 mei 2022 om 16:02Beantwoorden

  korte vraag. wat ik best belangrijk vind. was er in een bepaalde zin dat helga de crypto coiners day trade manier op een verkeerde manier toegepast heeft. graag zou ik hier nog wat over wille horen al vast bedankt

 13. Nik23 mei 2022 om 16:00Beantwoorden

  korte vraag. wat ik best belangrijk vind. was er in een bepaalde zin dat helga de crypto coiners day trade manier op een verkeerde manier toegepast heeft. graag zou ik hier nog wat over wille horen al vast bedankt

 14. Effenix23 mei 2022 om 12:00Beantwoorden

  In het weekend kwam ik er achter dat al de content van het kanaal was verdwenen. Ik begrijp dat jullie een verschil van visie hebben en als jullie niet tot elkaar kunnen komen dan is dat spijtig. Ik heb altijd met veel plezier naar Helga haar live traden gekeken en er veel van opgestoken. Ik blijf jullie maar ook Helga ook in de toekomst volgen.

  Wat ik jammer vind dat jullie de hele content hebben verwijderd. Misschien was het mogelijk op anders de content over te zetten naar Helga haar account. Persoonlijk heb ik er veel aan gehad om af en toe deze nog eens even terug te kijken. Ik vind dat een gemiste kans.

  Ik vraag me af of dit alles, zoals het nu is gelopen, te voorkomen was geweest.

  Groetjes Effenix (Han)

 15. Frank HU23 mei 2022 om 10:26Beantwoorden

  Voor mij en vele een bloedrode dag. Jammer dat jullie geweldige samenwerking zo tot zijn eind is gekomen.

 16. jeroen23 mei 2022 om 09:56Beantwoorden

  Jammer voor beide partijen dat het zo moet eindigen. Het is natuurlijk makkelijk reageren, maar wij zijn er niet bij geweest en op aannames reageren is nooit handig. Ik blijf zowel CC als Helga volgen wat ik wel heel erg jammer vind is dat alle video’s nu weg zijn, deze waren van onschatbare waarde en ik hoop dat hier alsnog een oplossing voor gevonden kan worden. Het is toch niet zo dat Helga ineens niks goeds meer heeft gedaan.

 17. Suzanne22 mei 2022 om 22:29Beantwoorden

  Wat ontzettend zonde dat al het waardevolle content van Helga is verdwenen! Ik word er gewoon een beetje verdrietig van. Ik heb zoveel van Helga geleerd! Met heel veel plezier keek ik meerdere keren naar haar Live-sessies. Ik schrik ook heel erg van de manier hoe dit nieuws naar buiten wordt gebracht. Zoals hierboven al eerder wordt geschreven, vind ik dit niet passen bij CC. Zeker niet het dreigement dat berichtjes worden verwijderd in Telegram die over de challenge gaan. Gewoon doodzonde dit allemaal. Ik ga Helga enorm missen op jullie kanaal en ik denk velen met mij. Ik kan mij niet voorstellen dat dit het allemaal waard is…

 18. Irene22 mei 2022 om 13:15Beantwoorden

  Wat jammer is deze beslissing mensen. Je zegt dat nog CC en Helga er niets aan kunnen doen dat al het waardevolle materiaal van de YouTube kanaal verdwenen is. Ik blijf Helga gewoon volgen op haar eigen YouTube kanaal en zo de door mij gewaardeerde tradingsessies te volgen op de maandag en donderdag.
  Toch hoop ik dat jullie ooit nog tot elkaar komen zonder iemand en opmerkingen hierover in de groep te cancelen, dat voelt enorm vervelend.

 19. OuwePiet22 mei 2022 om 08:22Beantwoorden

  Hoi allemaal,

  Met een ongemakkelijk gevoel kennis genomen van een in mijn ogen uit de hand gelopen verschil van inzicht tussen werkgever en werknemer. Dat is wat ik en dat is mijn mening lees in het bericht van CryptoCoiners zakelijk gezien. Als mensenmens cryptocoiner heb je daar een heel ander gevoel over en dat is heel heel heel erg jammer. Het verwijderen van alle youtube pareltjes waarin onze CryptoCoiners Communitie heel goed wordt verwoord is een verschrikking, ons houvast en de mogelijkheid om e.a, meerdere malen terug te kijken is weg.
  Maandagochtend belooft een ongemakkelijke uitzending te worden. Ik wens alle betrokkene veel sterkte toe, gezien de impact waarschijnlijk onomkeerbaar. Ik moet even resetten. Groet Peter (OuwePiet)

  1. Roelf22 mei 2022 om 12:07Beantwoorden

   Piet en alle anderen die hebben gereageerd:

   We hebben zojuist de tekst op http://www.CryptoCoiners.nl/helga enigszins kunnen aanpassen. Hier blijft het echter bij: meer informatie zal er vanuit CryptoCoiners niet worden gegeven.

 20. Peter21 mei 2022 om 19:47Beantwoorden

  Ik vind het ronduit jammer dat zo een bevlogen iemand als Helga op deze manier geschoffeerd wordt. Zij is het gezicht geworden van Crypto Coiners nadat Roelf wat meer afstand had genomen. Helga heeft, net als Roelf in het verleden, veel mensen enthousiast gemaakt over de manier van traden en heeft veel tijd en energie hierin gestoken. Om dan op dergelijke manier afscheid te nemen omdat een leuk initiatief van haar jullie niet aanstaat valt mij vies tegen. Om dan dergelijke berichten te plaatsen terwijl er totaal geen winst bejag achter zit bij Helga komt mij zeer onprofessioneel over van CC.
  Groeten Peter

  1. Fade22 mei 2022 om 16:13Beantwoorden

   volgens mij zit er bij Helga wel winstbejag aan want ze verkoopt gewoon clinics bij die challange. en nog flink duur ook. dus valt wel mee met dat schofferen lijjkt mij. dit bericht zal wel door Helga worden weggehaald maar ze probeert gewoon geld te verdienen met die challange. ik vind haar live traden altijd leuk en leerzaam maar ze is hier gewoon geldbelust bezig met die challange maar zo dat het bijna niet opvalt

   1. Nicole22 mei 2022 om 19:50Beantwoorden

    hoe kom je daarbij? die challenge is gewoon gratis bij te wonen? ja, ze biedt ook andere clinics aan maar die staan buiten de challenge.

   2. Nicole22 mei 2022 om 21:15Beantwoorden

    nog even aanvullend: de prijzen voor de clinics van Helga zijn identiek aan die van CC. Dus hoezo ‘flink duur’? Ik ben pro CC en pro Helga dus blijf als klant gewoon van beide opties gebruik maken. Jouw post zit vol met voorbarige conclusies die bovendien nog eens op niets zijn gebaseerd.

 21. Jeroen21 mei 2022 om 18:47Beantwoorden

  Ook ik ben bezorgd over deze stap en vooral ook omdat er geen inhoudelijke mededeling wordt gegeven over de reden om hiertoe over te gaan. Ongetwijfeld zal CC hebben reden om te vinden dat dit de juiste manier is om een en ander aan te pakken. Maar als buitenstaander weet ik nu niet wat er aan de hand is. Is dit alleen een verschil van inzicht tussen CC en Helga? Of gaat dit verder en moet een deelnemer aan de challenge zich over andere zaken zorgen maken / oppassen? De rekensommetjes die in het bericht zijn opgenomen kan iedereen voor zichzelf ook maken. Ik denk niet dat iemand boos/teleurgesteld is als hij/zij dat doel niet haalt. Is dit echt het enige bezwaar? Daarbij wil ik ook in overweging geven dat straks meer dan 200 Cryptocoiners deelnemen aan deze challenge. Die willen allemaal van Helga weten en gaan vragen wat er aan de hand is. Wil CC ook niet haar zienswijze delen? Dit moet toch kunnen zonder mensen te beschadigen?

 22. Pascal21 mei 2022 om 18:45Beantwoorden

  Ik sluit me aan bij de overige reacties. Erg spijtig om dit zo te vernemen. Naar mijn mening was Helga één van de gezichten van CC en hoewel de cursus van Roelf erg leerzaam was, heeft Helga dit voor mij kunnen omzetten in een praktische werkwijze. De challenge heeft m.i. nooit beloofd om je geld te verdubbelen maar om elkaar te motiveren tijdens het traden. Het verwijderen van al deze enorm nuttige films op Youtube is eeuwig zonde. Ik hoop dat jullie er op een respectvolle manier op terugkomen want CC zonder Helga kan ik me niet voorstellen…

 23. Jan Pieter Berghuis21 mei 2022 om 18:11Beantwoorden

  Teleurgesteld moet ik constateren dat de door mij zo gewaardeerde open en correcte communicatie van de Cryptocoiners toch wel geweld wordt aangedaan. Zijn we nu niet in staat als volwassen mensen in staat hier uit te komen en Helga weer te laten Live Traden? Anders zie ik alleen maar verliezers helaas.

 24. Jan21 mei 2022 om 17:06Beantwoorden

  Wat een zeer triest nieuws is dit. Ik heb ontzettend veel aan de Live sessies van Helga gehad. Zij was altijd zeer open en gaf echt op alles eerlijk antwoord. Heel van van haar geleerd.
  Ik kan het niet geloven dat dit is gebeurd 🙁

 25. Crypto Sifu21 mei 2022 om 13:45Beantwoorden

  Ik sluit me aan bij de vorige reacties. CC heeft altijd voor gestaan op een open communicatie in een veilige omgeving. Door niet te reageren op vragen beschadigen jullie het “merk” Crypto Coiners. En zoals jullie weten vertrouwen komt te voet, en gaat te paard. Ik zou jullie dan ook adviseren om meer openheid van zaken te geven om verdere verdieping en beschadiging van het vertrouwen te stoppen. Met groet Crypto Sifu

 26. Crypto Lady21 mei 2022 om 13:05Beantwoorden

  Wat jammer dat dit zo moet eindigen.
  Ik heb de aankondiging zeker niet zo ervaren als hierboven staat. Eerder Juist als aanmoediging en een mogelijkheid met name voor beginners om ipv toe te kijken echt zelf de stap te gaan nemen om te traden, in een helpende omgeving. Hoe fijn is dat.
  Ik ben overtuigd van de juiste intenties van Helga waarmee ze dit heeft opgezet en zal begeleiden.
  Dat ze juist zal wijzen op alle valkuilen en gevaren.

  De live-sessies zijn heel waardevol geweest. En daarom vind ik het bijzonder spijtig dat de samenwerking tussen jullie stopt.

 27. Johan21 mei 2022 om 11:32Beantwoorden

  Ik ben van mening dat openheid en transparantie belangrijk is in een community als cryptocoiners. Vreemd dus dat er op deze manier gecommuniceerd wordt en het verder wordt “doodgezwegen” erg onprofessioneel. Er mag blijkbaar niet over gepraat/gediscussieerd worden. Geef gewoon openheid van zaken zonder teveel op details in te gaan.

  1. Roelf21 mei 2022 om 11:53Beantwoorden

   Sorry Johan, alle begrip voor je standpunt maar je zult het moeten doen met de (zeer beperkte) informatie die we al hebben gegeven. Daar staat echt alles in wat we erover kunnen zeggen.

 28. Howard20 mei 2022 om 20:36Beantwoorden

  Wat ik niet begrijp is het volgende,
  Eerst wordt Helga een soort opvolger van Roelf mbt het live traden op maandag en donderdag ivm de drukte.
  Vervolgens hoor ik regelmatig Roelf in de Podcast verwijzing maken naar Helga haar Live Trade’s.
  Nu begrijp ik dat er dingen gebeuren zonder dat er met de CC (lees Roelf) is overlegd of zo? “Challenge”

  Waar gaat het nu mis? en wat is er nu aan de hand? Gaat Helga nog door bij CC? of is er nu meer aan de hand?
  Ik heb altijd een prettig gevoel gehad bij de informatie welke ik uit de CC-hoek heb gekregen en begrijp dan ook niet goed wat er afspeelt.

 29. Nicole20 mei 2022 om 20:26Beantwoorden

  Wat een ‘niet’ CC reactie op zo’n ontzettend leuk initiatief! Ik heb nooit het idee gehad dat je je inzet verdubbeld MOET hebben maar dat dit vooral bedoeld is om gezellig met elkaar van elkaar te leren. Jammer, zo’n reactie!
  Het weerhoudt mij in ieder geval niet om mee te doen aan deze ‘challenge’ die in mijn ogen vooral bedoeld is om van elkaar te leren. Zeer vreemd ook dat hier kennelijk niet eens over gesproken mag worden in de telegram groepen.
  groetjes, Nicole

 30. H3L120 mei 2022 om 17:10Beantwoorden

  Ik kan een lang verhaal houden maar dat is niet zo nuttig dus ik houd het kort, hier is mijn mening: dit komt bijzonder onprofessioneel over. Niet CC waardig, en dat vind ik jammer.

 31. Phil20 mei 2022 om 16:25Beantwoorden

  Ai ai ai, wat is dit nou? Wat jammer dat het op deze manier gaat, Helga een zeer gewaardeerd lid van cryptocoiners vond naar ik het begrepen heb een inspirerende challenge, ook al haal je die 500$ niet dan heb je nog steeds meer als waar je mee begon heb ik haar horen zeggen, persoonlijk vind ik het idee van Helga top en zonder winst bejag👍
  Jammer dat CC er op deze manier op reageert 😥
  Eerst intern er samen over hebben niet op deze manier.
  Groetjes Phil

Reactie achterlaten