Bitconnect….

Belofte maakt schuld!

Vorig jaar heb ik beloofd een GRATIS Clinic te geven voor iedereen die het slachtoffer is geworden van het Bitconnect-drama. Als je deze pagina ziet, is de kans groot dat jij één van die slachtoffers bent.

Om mee te kunnen doen aan één van de GRATIS clinics, doe je, vóór 19 juli aanstaande, het volgende:

  1. Log in in je Bitconnect-account.
  2. Maak een schermafbeelding van het bovenste gedeelte van je Bitconnect-scherm (zie de afbeelding hierboven). Zorg dat het bedrag in je Bitconnect Wallet goed leesbaar is! Is dat bedrag nul? Stuur dan een schermafbeelding mee waaruit blijkt dat je ooit over Bitconnect-tegoed hebt beschikt!
  3. Stuur die schermafbeelding naar bitconnect@cryptocoiners.nl
  4. Je ontvangt uiterlijk één week nadat je je mailtje hebt verstuurd, een email met alle informatie die je nodig hebt om aan één van de clinics deel te nemen. De clinics vinden plaats op 18 augustus en 15 september; je kunt zelf kiezen op welke datum je meedoet.
  5. Heb je binnen een week geen mailtje ontvangen? Kijk dan even in je spam-folder!

LET OP: van de stappen hierboven kan niet worden afgeweken en er wordt ook niet over gecorrespondeerd. Geen schermafbeelding, of een “fake” schermafbeelding, betekent geen deelname! Als je toch vragen hebt, stel ze dan in de Facebook-groep: www.cryptocoiners.nl/facebook.