Black Friday: meld je nu aan voor je exclusieve CryptoCoiners Priority Pass!

LET OP: er zijn nog maar een paar Priority Passes beschikbaar. Als je overweegt om een CryptoCoiners Scanner-lidmaatschap met hoge korting aan te schaffen (of één van de CryptoCoiners-cursussen): vraag nu meteen je Priority Pass aan!

Meld je nu aan voor de Black Friday 2020-aanbiedingen van CryptoCoiners!

Wanneer je je aanmeldt, krijg je, met je speciale CryptoCoiners Priority Pass, de aanbiedingen één uur of nog eerder te zien dan anderen.

Sommige aanbiedingen zijn heel snel uitverkocht, dus je CryptoCoiners Priority Pass kan nèt het verschil maken!

En… sommige aanbiedingen zijn exclusief toegankelijk voor Priority Pass-houders. Alles is vrijblijvend en na afloop van Black Friday 2020 worden je gegevens automatisch verwijderd. Je zit dus nergens aan vast!

De kleine lettertjes:

  • De CryptoCoiners Priority Pass is gratis en vrijblijvend. Hij is gekoppeld aan je email-adres. Na afloop van de Black Friday 2020-actie worden je Priority Pass en email-adres automatisch uit ons systeem verwijderd.
  • De Priority Pass is een virtueel product dat alleen kan worden gebruikt om met voorrang van aanbiedingen te profiteren. Alle Priority Pass-aanbiedingen worden per email toegestuurd.
  • Aan de Priority Pass kunnen geen rechten worden ontleend. Sommige aanbiedingen zijn zeer snel uitverkocht en je Priority Pass biedt je geen aanschafgarantie.