Links

Meteen naar:

YouTube

Link: www.cryptocoiners.nl/youtube

Op het populaire YouTube-kanaal van CryptoCoiners vind je tientallen video’s over alles wat met Bitcoin en crypto te maken heeft. Ook vind je er de opnames van de bijeenkomsten in het populaire CryptoCoiners Café.

Populaire afspeellijsten

 • Nieuw? Begin hier: deze video’s zijn ideaal als je nog niet, of niet veel, ervaring hebt met Bitcoin en crypto. »Bekijk de video’s
 • Algemeen: nieuws over Bitcoin en crypto, tips en technieken en nog veel meer. »Bekijk de video’s
 • Beleggen: handige informatie over het beleggen en investeren in Bitcoin. »Bekijk de video’s
 • Traden: voorbeelden van trades, informatie over trading-strategieën, trading-platformen en trading-software. »Bekijk de video’s
 • CryptoCoiners Café: opnames van bijeenkomsten in het CryptoCoiners Café. »Bekijk de video’s

De populairste video’s

 • Zo kun je zelf traden met Bitcoin: één van de populairste video’s van CryptoCoiners op YouTube. Met Startersgids die je gratis kunt downloaden, vol met handige tips en links.
  Na afloop van deze (lange) video kun je voorzichtig aan de slag met je eerste trades! »Bekijk de video
 • Trading-fouten die (veel) geld kosten: in deze video komen traders aan het woord die, door fouten die ze hebben gemaakt, (veel) geld hebben verloren.
  Je hoort hoe gebrek aan focus, teveel vertrouwen en emotionele beslissingen bijna altijd tot slechte resultaten leiden.
  En… je hoort wat je kunt doen om te voorkomen dat je die fouten zelf maakt. »Bekijk de video
 • Demo: twee Bitcoin-trades: één van de meest gestelde vragen is: “kun je eens wat live-trades laten zien”? In deze video zie je er twee: zogenaamde “scalp”-trades (zo snel mogelijk “in en uit”). »Bekijk de video
 • DCA: zo werkt het in de praktijk: in deze video zie je hoe je DCA (Dollar Cost Averaging) kunt gebruiken om je Bitcoin-risico te verminderen, terwijl je blijft profiteren van de vaak enorme koerswinsten. »Bekijk de video

Podcast

Regelmatige updates over alles wat zich in de crypto-wereld afspeelt: www.CryptoCoiners.nl/podcast

CryptoCoiners Café

Link: www.cryptocoiners.nl/cafe

Wil je bijpraten over alles wat met Bitcoin en crypto te maken heeft, en in contact komen met andere CryptoCoiners? Bezoek dan het CryptoCoiners Café – zonder dat je ervoor de deur uit hoeft! Meer informatie vind je op www.cryptocoiners.nl/cafe.

TIP: wil je geen CryptoCoiners Café-bijeenkomst missen? Volg dan het CryptoCoiners Nieuws-kanaal op Telegram: www.cryptocoiners.nl/nieuws.

LIVE Trading

Regelmatig kun je meekijken met de LIVE trades van Helga Tijdeman. Je ziet dan hoe je de CryptoCoiners trading-strategieën in de praktijk kunt toepassen. En… natuurlijk kun je mee-chatten, vragen stellen enzovoort.

Meer informatie over Helga’s LIVE  Trading vind je op www.CryptoCoiners.nl/live-trading

CryptoCoiners Chat

Wil je chatten met andere CryptoCoiners? Dat kan in onze Telegram-groepen:

 • Chat: praat over alles dat met Bitcoin en crypto te maken heeft. De ideale groep voor algemene vragen en informatie.
 • Trading Chat: discussies over trading, trading-tools zoals HyperTrader en altrady, strategieën en nog veel meer. Zowel voor beginnende als gevorderde traders.
 • LIVE Trades Chat: trade samen met andere CryptoCoiners! Bespreek hier de trades waar je mee bezig bent.
 • BitClout Chat: praat over BitClout, interessante mensen waarin je zou kunnen investeren en nog veel meer.
 • Scanner Chat: hier kun je vragen stellen over de populaire CryptoCoiners Scanner en leren van de ervaringen van anderen.

TIP: lees voordat je gaat chatten de Community-regels van CryptoCoiners, zodat je precies weet waar je aan toe bent!

Social Media

Besparen en verdienen

Wil je geld besparen tijdens het traden? Dan heb je misschien iets aan één van de volgende links!

 • Bitcoin kopen en verkopen: Bitvavo. Eén van de goedkoopste “wisselkantoren” en… Nederlands! Registreer je met deze link en je betaalt één week lang geen commissie wanneer je koopt en verkoopt, tot een maximum van 1000 euro. Da’s snel verdiend!

 • Traden: Binance. Zonder meer het populairste handelsplatform en de favoriet van bijna alle CryptoCoiners. Registreer je met deze link en je krijgt 10% 20% korting (de hoogste in Nederland!) op alle commissie die je betaalt.

 • Gemakkelijker traden: HyperTrader. Met HyperTrader (www.cryptocoiners.nl/hypertrader) kun je gemakkelijker traden op platformen zoals Binance.
  Je kunt HyperTrader drie weken lang gratis proberen. Daarna krijg je 15% korting op alle lidmaatschappen, met de speciale Discount Code CRYPTOCOINERS.
  TIP: je kunt HyperTrader drie weken gratis proberen.

 • Gemakkelijker traden: Altrady. Ook met het Nederlandse Altrady (www.CryptoCoiners.nl/altrady) wordt het handelen op platformen zoals Binance een stuk eenvoudiger.
  Je kunt Altrady twee weken lang gratis proberen. Daarna krijg je 15% korting op alle lidmaatschappen, met de speciale kortingscode CRYPTOCOINERS.

 • Crypto.com: de VISA Debit Card met crypto-wallets, waarmee je overal kunt betalen waar VISA wordt geaccepteerd.
  Met de VISA Debit Card van Crypto.com krijg je, behalve uitstekende interbancaire tarieven op je betalingen, extraatjes zoals cash-backs, gratis Netflix, Spotify enzovoort – afhankelijk van de kaart waarvoor je kiest.
  Registreer je met deze link en je krijgt, zodra je in aanmerking komt voor een Crypto.com Debit Card, $25 starttegoed op je VISA-rekening.
  TIP: moet je alsnog een code opgeven om die $25 te ontvangen? Gebruik dan xwo4yctgto.

LET OP: ga nooit in op aanbiedingen van anderen waarmee je “gegarandeerd geld verdient”. Het gaat in 100% van de gevallen om oplichting. Onthoud: als het te mooi is om waar te zijn, is het niet waar. Twijfel je? Bekijk dan eerst deze pagina: Word ik opgelicht?