Category Archives for Podcast

Waarom traders verliezen in plaats van winnen

  • last week
Een onderzoek(er) bewijst dat de meeste traders verlies maken. Wat zijn de belangrijkste redenen daarvoor?
De link naar het onderzoek: www.tradeciety.com/24-statistics-why-most-traders-lose-money/
Liever de video bekijken? Ga naar www.cryptocoiners.nl/youtube

Hoe koop je Bitcoin zonder paspoort?

  • 3 weeks ago
In deze aflevering:de populairste vragen uit het LIVE Event van afgelopen woensdag. De opnamekwaliteit van dat event is helaas niet goed genoeg om op YouTube te zetten. Vandaar een alternatief: de vragen die tijdens het LIVE Event zijn gesteld, worden in deze en de volgende afleveringen beantwoord.

De eerste drie vragen komen in deze aflevering aan bod:

– Hoe koop je Bitcoin zonder paspoort?
– Hoe kies je de juiste indicators?
– Waarom zou je stoppen met traden als het lekker loopt?Ook in deze aflevering: informatie over het scanner-bod waar tijdens het LIVE Event om werd gevraagd: op 26 mei tussen 14:00 uur en 21:00 uur (NL tijd) krijg je een flinke korting als je een lidmaatschap van de CryptoCoiners Scanner aanschaft of verlengt. www.cryptocoiners.nl/scanner

De link naar GetMIO, waar je zonder paspoort (maar met verificatie) Bitcoin kunt kopen: www.cryptocoiners.nl/go/getmio

 

21 mei 2019 – Binance 2.0 en… Bitconnect 2.0!

  • 3 weeks ago

In deze aflevering: Binance heeft 2.0 aangekondigd. Komt leverage trading beschikbaar? En… van het pyramidespel Bitconnect is versie 2.0 aangekondigd. We kijken nog even terug naar Bitconnect uit 2017/2018 en de rampzalige gevolgen ervan voor veel beleggers, die dachten een prima crypto-investering te hebben gedaan.

Een snelle daling van de Bitcoin-prijs – hoe kun je profiteren?

  • 4 weeks ago
In deze aflevering: de bitcoin daalt snel – hoe kun je profiteren? En: is er weer wat mis met de Tether (USDT)?

Wanneer begint het alt-seizoen weer?

  • last month
In deze aflevering: het komende altcoin-seizoen (of komt het niet?), het Cryptopia-failissement, maak kans op Binance BNB-munten, de koers van de Bitcoin en nog veel meer.

De Binance-hack – wat moet je doen?

  • last month
In deze aflevering: hoe ga je om met de Binance-hack, waarbij ongeveer 40 miljoen dollar is buitgemaakt? Wat betekent deze hack voor jou als je Binance gebruikt?

Is dit het moment om Bitcoin te kopen?

  • last month
In deze aflevering: de Bitcoin stijgt snel. Is dit het moment om te kopen, of juist niet? En: het echte verhaal achter Bitfinex en USDT. Er is nog een derde partij in het spel…

Het USDT-schandaal: wat betekent het voor Bitcoin?

  • last month

In deze aflevering: wat is er aan de hand met de USDT (Tether) en wat betekent dit voor Bitcoin? Ook beantwoord ik vragen over BNB, Leverage Trading/Shorting en over het Vrijmarkt-aanbod van morgen (zaterdag 27 april).

Satoshi en John McAfee – een nieuwe soap-serie?

  • last month
John McAfee zegt dat hij weet wie Satoshi Nakamoto is… Hebben we hier een nieuwe soap-serie ontdekt? En: wat gaan BTC en BNB doen op de korte en wat langere termijn?