10 maart 2021: Ben je nu te laat om Bitcoin te kopen?

De prijs van Bitcoin is (opnieuw) flink gestegen. Zijn we op weg naar een nieuw record en blijft dus prijs dus flink doorstijgen? En… als dat gebeurt, ben je dan nu te laat om “in te stappen”?

In deze aflevering hoor je een gedeelte uit een eerdere opname, uit de begindagen van deze podcast. We praten over manieren om, zelfs in tijden waarop de prijs van Bitcoin snel stijgt (of daalt), op een verantwoorde manier Bitcoin te kopen, zonder dat je het slachtoffer wordt van de angst om de boot te missen: FOMO.

 

REAGEER op deze aflevering! Doe dat met een voicemail (klik op de oranje button rechts bovenaan) en je maakt kans op een maandlidmaatschap van de populaire CryptoCoiners Scanner!

De links uit deze aflevering:

Bitvavo (1 week lang geen handelskosten, tot een maximum van 1000 euro): www.CryptoCoiners.nl/bitvavo

Binance (20% korting op alle handelskosten!): www.CryptoCoiners.nl/binance

Links naar onze chat-groepen en nog veel meer: www.CryptoCoiners.nl/links

De CryptoCoiners Start-pagina: www.CryptoCoiners.nl/start

De CryptoCoiners Scanner: www.CryptoCoiners.nl/scanner

3 antwoorden op “10 maart 2021: Ben je nu te laat om Bitcoin te kopen?”

 1. Bert13 maart 2021 om 18:59Beantwoorden

  Geachte heer,
  Ben geen handelaar koop wat om eigenlijk meer te weten over blockchain coins enz.
  Wel moet ik zeggen maar voor de rest fantastisch.
  Een praatje van 45 min is lang om geconcentreerd te luisteren. Dat geldt voor allerlei praatjes colleges etc .
  Het mag iets korter maar desalniettemin chapeau

 2. Linde11 maart 2021 om 15:52Beantwoorden

  Dank voor deze (wederom) prettige podcast. Ik heb er intussen alweer veel uit verteld aan mijn bonus-zoon die ook ‘in de crypto’s zit’. Reuze leuk om samen naar candles, volumes en nog zo meer te kijken. En wat we geleerd hebben er vervolgens op los te laten 😉

 3. Hightower11 maart 2021 om 09:53Beantwoorden

  Beste Roelf,

  Meestal ben ik niet zo van het reageren op berichten, podcasts, (a)sociale media of mails (behalve dan mijn werkmail), maar luister nu al sinds begin januari de podcast en wilde toch even mijn waardering uitspreken. Je vertelt altijd op een zeer rustige en fijne manier en in deze 2 maanden heb ik al een hoop bijgeleerd. Geweldig hoe je deze community hebt opgebouwd, waar je je meteen welkom voelt zelfs als totale leek.

  Zelf heb ik eind 2017 wat crypto gekocht en (achteraf) veel fouten gemaakt (fomo, groene candles nagejaagd, tips opvolgen zonder onderzoek te doen, etc.). Het is niet dat ik veel geld verloren ben (hodl’er for life), maar door jouw podcast te luisteren ben ik deze fouten gaan inzien. Nu nog ‘even’ de video’s kijken over traden en de cryptocoiners strategie voor ik écht aan de slag ga.

  Ik hoor je regelmatig zeggen dat het soms wat lang duurt, maar ik heb daar geen moeite mee. Wat je vertelt is heel interessant en dat zorgt ervoor dat de 50-60min zo voorbij zijn.

  Nog even reageren op de vraag waar ik dan luister; heel saai vanuit Nederland, maar meestal tijdens werk vanuit huis of kantoor of op welk moment het ook gaat.

  That’s my 2ct (of satoshi)!

  Ga zo door!

Reactie achterlaten