15 oktober: Wat zijn de beste altcoins?

“Welke altcoins raad je aan?”
“Wat vind je van de XYZ-coin?”

Deze vragen komen telkens terug in crypto-bijeenkomsten, zoals in het CryptoCoiners Café. In deze aflevering praten we over manieren om de ‘beste’ altcoins te kiezen. Waar let je op en welke informatie kun je beter maar negeren?

 

Reacties? Graag! Wat zijn jouw favoriete altcoins en vooral: waarom? Reageer op www.cryptocoiners.nl/podcast 

5 antwoorden op “15 oktober: Wat zijn de beste altcoins?”

 1. Ron15 oktober 2020 om 21:42Beantwoorden

  Ik ben afgegaan op meningen van andere. Er zijn drie munten/token die ik heb. De een is de munt der munten BTC en de andere zijn PaxG en CRO. Ik geloof in de waarde van goud. Ik ben afgegaan bij het kopen van PaxG op de mening van andere en heb niet zelf onderzocht of het goud daadwerkelijk bij Brinks in London ligt en het hier echt door goud wordt onderbouwt. Verder kwam ik in een boek over technisch analyse het volgende tegen:” Sommige aandelen worden door alle fundamentele analisten als koopwaardig beschouwd maar toch koopt niemand ze”. Er zijn veel zeldzamere metalen dan goud maar zijn toch niets waard omdat ze misschien niet de kleur van de zon hebben of welke emotie er ook bij speelt. Bij de CRO munt heb ik me door emotie laten leiden en begin me nu af te vragen of dit wel zo’n goede beslissing was. Het bedrijf achter de CRO doet goede dingen, is goed bereikbaar etc, maar de fout die ik hier heb gemaakt is me niet af tevragen of de token wel nodig is voor het product (de MCO visa kaart). Een bekende analist zei dat je beter op de technische analyse kunt afgaan dan op nieuws omdat angst en hebzucht niet in een fundamentele analyse voorkomt maar wel is terug tezien in een technische analyse.
  Ps dit is mijn mening en ik kan er natuurlijk 100% naast zitten en probeer niemand te “trollen”.

  1. Ron15 oktober 2020 om 21:54Beantwoorden

   Bij de CRO kwam ik later ook achter dat er pas 20% in omloop is. Zo kan de prijs ook nog kunstmatig worden beïnvloed.

   1. Tim16 oktober 2020 om 05:46Beantwoorden

    Zelfde hier. Ik zit ook in deze drie met min of meer dezelfde beweegredenen. En ook ik begin me af te vragen of de beslissing om CRO te staken wel zo goed doordacht was. Heb daarbij meer een ander zijn positieve verhaal gevolgd en te weinig (vooraf) zelf onderzoek gedaan.

 2. Bob15 oktober 2020 om 10:34Beantwoorden

  Hoewel er een flink aantal goede projecten zijn handel ik alleen maar op basis van prijsactie. Met andere woorden ik ben niet verliefd op een token of muntje. Mijn doel is meer BTC te sparen m.b.v. traden in alts. Daarbij maak ik analyses van prijsontwikkeling en kijk ik of er in de nabije toekomst nieuws is omtrent een project. Veelal heeft nieuws een positieve invloed op de prijsactie.

 3. Math15 oktober 2020 om 09:46Beantwoorden

  Als ik heel eerlijk ben heb ik een aantal mensen die ik volg op internet. Deze geven altijd een uitgebreide informatie van een munt. Daar ga ik dan toch vanuit en neem daar beslissingen op. Dus eigenlijk de gemakkelijke manier wat natuurlijk heel verkeerd kan zijn.

Reactie achterlaten