23 november: Kan Bitcoin je financieel onafhankelijk maken?

“Passief inkomen”, “geld voor je laten werken”, het zijn termen die je steeds vaker hoort. En het is de droom van veel mensen, zeker in deze tijden: financiële vrijheid.

Kan Bitcoin je helpen om dat te bereiken? En zo ja: wat zijn de stappen die je moet zetten?

 

REAGEER op deze aflevering! Doe dat met een voicemail (klik op de oranje button rechts bovenaan) en je maakt kans op een maandlidmaatschap van de populaire CryptoCoiners Scanner!

De links uit deze aflevering

Links naar de CryptoCoiners Community op Facebook, Telegram enz.: www.CryptoCoiners.nl/links

Voorkom dat je wordt opgelicht door crypto-scams: www.CryptoCoiners.nl/word-ik-opgelicht

De Twitter Giveaway: maak kans op een complete trading-cursus en een wallet met daarin 0,01 bitcoin: www.CryptoCoiners.nl/giveaway

Updates over de Black Friday-aanbiedingen waarbij je hoge kortingen krijgt op de CryptoCoiners Scanner en andere CryptoCoiners-producten www.CryptoCoiners.nl/nieuws

Het CryptoCoiners Café: www.CryptoCoiners.nl/cafe

 

10 antwoorden op “23 november: Kan Bitcoin je financieel onafhankelijk maken?”

 1. Marijke24 november 2020 om 11:06Beantwoorden

  Even nog een aanvulling op het feit dat je met traden je brood zou kunnen verdienen.

  Als je je voorstelt dat je op termijn 2 Bitcoin bezit en je maakt structureel ‘maar’ 2% winst per week (1% per dag hóeft helemaal niet), dan maak je ongeveer 8,3% winst per maand. Aan het einde van de maand heb je dan 2,166 bitcoin, 0,166 btc winst dus! Omgerekend met een koers van 10.000, is dat 1660 euro per maand.

  1660 euro per maand niet voldoende? Dan trade je eerst nog even een half jaar door voordat je je baan opzegt 😉. Reken maar uit hoeveel btc je dan na 6 maanden hebt:

  (2 bitcoin * groeipercentage van 8.3 per maand ^(tot de macht) 6 maanden = 3,22 bitcoin.)

  Dan levert die 8,3% winst per maand opeens 0,26 btc op, met een koers van 10.000 is dat dus al 2672 euro per maand.

  2672 euro per maand niet voldoende? Dan trade je toch nog eerst 2 maanden extra door voordat je je echt je baan opzegt 😉. Dan heb je opeens 3,77 bitcoin en dat levert je per maand dan 0,32 btc/3200 euro op.

  Het is maar net waar je de norm voor jezelf zet.

  Wat ik hiermee wil aangeven is dus dat als het je lukt om stelselmatig via een betrouwbare strategie wekelijk 2% op je portfolio weet te pakken, je vroeg of laat jezelf maandelijks kan onderhouden. En dan hebben we het nog niet eens over eventuele koersstijgingen van de bitcoin op de lange termijn…

  Het enige is.. traden is een vaardigheid en dit soort vaardigheden aanleren kosten veel tijd en moeite en vraag om discipline en doorzettingsvermogen. Een klein kind doet er ook jaren over om echt fatsoenlijk te leren lopen: van wankele eerste stapjes, naar een stabiele tred, totdat je niet anders meer weet.

  Door met een klein geldbedrag te leren traden, begin je met het zetten van die wankele eerste stapjes. Met veel vallen en opstaan kun je er écht beter en stabieler in worden.

  Als je eenmaal de vaste slag te pakken hebt en je begint te wandelen in een stabiele tred, dan maak je van een startbedrag van 0.1 bitcoin na iets meer dan 3 jaar al die 2 bitcoin.

  Zo snel kan het dan gaan, maar pas alleen als je jezelf de discipline oplegt om jezelf eerst die vaardigheid aan te leren.

 2. Dennis Versloot23 november 2020 om 19:55Beantwoorden

  Roelf weer bedankt voor deze leuke , informatieve en motiverende podcast ga zo door echt super wat je doet.
  Aan het einde van de podcast komen de Black friday deals even ten spraken.
  Mijn vraag hierover is, ik doe mee aan de beta test van de scanner als ik nu met Black friday een premium gold van 6 maanden aanschaf hoe word dan de duur van het abonnement precies verekent .

 3. Anneke23 november 2020 om 17:38Beantwoorden

  Weer een verrassende pc. Het meeste was ik verrast over het aantal mensen dat niet voor de stoploss zou gaan. Gisteren ingebouwd. Stond op winst maar moest weg en wilde niet al teveel verlies lijden. Heb de stoploss 700 euro lager gezet met het idee dat het niet nodig zou zijn. Maar de koers ging er wel doorheen. Later toch wel wat spijt toen de koers weer omhoog ging maar ja. Ik zou het wel weer doen. Jouw enthousiasme is zo groot dat ik als beginner morgen eerst zal beginnen om je video’s weer eens te bekijken. En dan proberen dagelijks die ene % te halen. Over 3 jaar een Tesla kopen? Super!!!
  Ga alsjeblieft door met je podcasts. Ik geniet ervan

 4. Frederik23 november 2020 om 17:26Beantwoorden

  Ik volg de afleveringen nu al een paar maanden maar ben nog altijd niet beginnen traden. Wel ben ik sinds september maandelijks beginnen beleggen in bitcoin en etherium en ik moet zeggen dat ik er nog geen spijt van heb. Zonder al die informatie zou ik er nooit aan begonnen zijn. Super bedankt voor die goede informatie.

 5. Jeroen J.v.R.23 november 2020 om 17:15Beantwoorden

  Mooie postcast weer Roelf… Mooi overzicht hoe we als mens onszelf kunnen verrijken met traden, mindset en bewust bezig zijn mijn vermogensgroei… En het is een weg die niet heel makkelijk is …. Maar doorzetting geeft resultaat…..

  Vooral ermee doorgaan… Vind het heerlijk om op de fiets naar of terug van mijn werk ze te beluisteren….

  TOP!!!!!

 6. Niels Z.23 november 2020 om 13:45Beantwoorden

  Wat een geweldige aflevering, precies wat ik even nodig had!! #mondaymotivation

 7. Marijke23 november 2020 om 13:41Beantwoorden

  Mooi dat je de kracht van effect even benoemd. Veel mensen (ook in het dagelijks leven) kijken alleen maar naar kans, terwijl effect ook zo belangrijk is om te bepalen of je iets doet of niet.

 8. Dennis 31415923 november 2020 om 12:15Beantwoorden

  Stop loss….yup, heel herkenbaar. Die ene trade die alle voorgaande winst trades te niet heeft gedaan. Het komt wel goed, het komt wel goed. Niet dus. Een dure, maar zeker ook leerzame les geweest.
  En ook vanuit mij dank voor de ETH tip. Na eigen onderzoek ETH ingekocht op 453, waar ik nu heel blij mee ben 🙂

 9. Fabrizio Billini23 november 2020 om 12:05Beantwoorden

  In het begin moest ik serieus voor mezelf opletten. Mijn motivatie om mijn doel te bereiken is zo sterk dat ik te hevig bezig was. Het resultaat was enkele verliestrades met een redelijk percentage. Op zich niet zoveel trades omdat ik consistent de strategie toe heb gepast, maar wel omdat ik steeds in een bearish munt zat waar ik geen aandacht aan gaf. Overmotivatie dus. Die fase ben ik ondertussen gelukkig voorbij. De FOMO zakt weg en de motivatie blijft op zijn minst even sterk. Eens ik over de scanner beschik zal het traden iets rustiger kunnen verlopen dan nu in ieder geval.

 10. Cindy Penders23 november 2020 om 10:43Beantwoorden

  Weer een hele leuke podcast.
  Ik trade zelf met een groepje van 8 mensen, en dat zorgt er ook voor dat ik het blijf volhouden. We motiveren elkaar, delen trades met elkaar, TA, …
  Wat je zegt over Stop Losses : dat is echt zo belangrijk! Ik heb een groot deel van mijn portfolio verloren door te traden met een bot, zonder stop losses. En ik dacht inderdaad: het komt wel goed, want het komt altijd goed. Maar het kwam niet goed. Les geleerd dus.
  Dit was ergens in september, toen alles begon te kelderen. Daarna heb ik amper getrade in september en oktober. Niet omdat ik gedemotiveerd was, maar omdat het klimaat gewoon zo slecht was. Stoppen is nooit bij me op gekomen. Nu in november heb ik de draad weer opgepikt en het gaat super. Zeker met die nieuwe psar methode. Eind september ben ik mijn werk verloren, en ik wil nu van de tijd gebruik maken om mijn pf zo goed mogelijk te laten groeien. Financiële onafhankelijkheid is mijn doel. En ik blijf gemotiveerd om daar te komen…
  Overigens nog bedankt voor de tip van ETH. Ik zat er nog niet in, maar ben na je video ingestapt.
  Fijne dag en tot vanavond in het café!

Reactie achterlaten