25 november: Snel rijk worden met Bitcoin zonder veel moeite, kan dat?

Stel je voor: je leest enthousiaste verhalen van mensen die veel geld hebben verdiend met volautomatische trading-bots, die hele hoge winsten halen. Je krijgt de exclusieve mogelijkheid om ook mee te doen.

Je resultaten zijn heel positief en je kunt zelfs nog véél meer verdienen, als je… meer geld stort en/of je vrienden ook laat meedoen.

Herkenbaar? Je hebt te maken met een pyramidespel, een ponzi scheme. Ook MLM-constructies gebruiken deze technieken en ze zijn heel verleidelijk.

Wat kun je doen om te voorkomen dat jij en/of je vrienden er intrappen?

 

REAGEER op deze aflevering! Doe dat met een voicemail (klik op de oranje button rechts bovenaan) en je maakt kans op een maandlidmaatschap van de populaire CryptoCoiners Scanner!

 

De links uit deze aflevering

De CryptoCoiners-pagina: “Word ik opgelicht?”: www.CryptoCoiners.nl/word-ik-opgelicht

Updates over de Black Friday-aanbiedingen waarbij je hoge kortingen krijgt op de CryptoCoiners Scanner en andere CryptoCoiners-producten: www.CryptoCoiners.nl/blackfriday

 

9 antwoorden op “25 november: Snel rijk worden met Bitcoin zonder veel moeite, kan dat?”

 1. Rob31 december 2020 om 16:07Beantwoorden

  Dank voor de uitleg. Ik ben zelf ook min of meer benaderd door een buurman/ vriend. Hij is er wel vrij nuchter onder. Zit ook bij Antares. Heeft zelfs zijn auto bestickerd ermee. Ik vond het verhaal ook too good too be true. Maar dan wordt je verhaal ontkracht doordat ze een verhaal vertellen over banken die alle macht hebben en dat ze een klein percentage zelf houden van het handelen en de rest naar jouw wallet sturen. Inmiddels is er al 1 onderdeel van het bedrijf blijkbaar gecrashed. Mijn buurman had meerdere opties in het bedrijf lopen (want je moet spreiden zeggen ze). Ik vertrouw het voor geen cent dus doe zelf niet mee. Gelukkig heeft hij er zelf niet heel veel ingestopt maar andere vrienden wel en dat vind ik ook het linke aan dit systeem van MLM.
  Fijne jaarwisseling en geniet vooral van het nu!

  1. Britt25 april 2021 om 11:11Beantwoorden

   Hey Rob

   Mag ik vragen hoe het ondertussen met je buurman/vriend en Antares verloopt. Heeft hij al een positiever verhaal of is het slecht uitgedraaid voor hem?

 2. Karl26 november 2020 om 13:16Beantwoorden

  Toen je het had over je geld voor langere tijd vast moeten zetten moest ik heel even denken aan Crypto.com…
  Maar dat zal toch wel legitiem zijn lijkt me.
  Een goed en helder verhaal weer deze podcast.
  👍

 3. Henry S.25 november 2020 om 22:18Beantwoorden

  Twintig jaar geleden ben ik ook in een piramidespel verzeild geraakt.
  Gelukkig kort voordat het van de aardbol verdween. Toch tussen 3 en 4k verloren.
  Ik denk er zelden nog aan maar let nu heel goed op.

 4. Filip25 november 2020 om 13:25Beantwoorden

  Waauw wat een coole podcast. Ik denk dat er op dit moment op youtube ook een scam bezig is. Je kan met verschillende bedragen instappen, van klein tot grote. Alles wat jij heb uitgelegd komt dar is voor. Grote winst, vrienden uitnodigen en dan krijg jij extra procenten, piramide praktijk zit er ook in. Je kan ook je winsten terug inzetten, om dan nog meer te verdienen. Ze laten het zo mooi uitzien. Ze tonen filmpjes van meetings en ze zeggen zelfs dat die op youtube staan. Die ik niet heb terug gevonden. ik kan verkeerd zijn, maar toch vindt ik het verdacht. Hier is het product waar ze mee uitpakken. ….QUBITTECH .

  Dank u wel Roelf door jouw podcast ben ik overtuigt dat dit en scam is.

 5. Cindy Penders25 november 2020 om 13:04Beantwoorden

  Ik ben dankzij (of ondanks) zo een ponzi in crypto terecht gekomen.
  Ik kende helemaal niks van crypto of handelen er in en een vriendin belde me op of ze mij iets mocht laten zien.
  Het project heette Vitae en bood een alternatief voor Facebook. Het leek een heel interessant product en ook de mensen achter het project leken echt wel degelijke mensen. Ik had al wat ervaring met MLM systemen, dus ik gaf al aan dat ik geen zin had om mensen te gaan inlijven. Maar dat hoefde niet : er was een betalend lidmaatschap en een gratis. En dmv adverteerders zouden ze geld aantrekken en door middel van een systeem dat te ingewikkeld is om hier uit te leggen kregen de leden de opbrengst uitbetaald. In het begin was het een leuke groep, geen druk. Maar naarmate meer mensen vragen stelden na uitgestelde releases etc, werd de sfeer aggressiever. We begrepen niks van zaken doen, en we moesten mensen inlijven om wat te kunnen verdienen. Ik heb uiteindelijk de Vitae coins die ik gekocht had, en die maar niet in prijs stegen verkocht voor BTC, en zo ben ik dan bij Cryptocoiners terecht gekomen. En toen had ik iets van : ik kan beter gaan traden, dan moet ik niemand lastig vallen en werk ik gewoon voor mezelf. Vitae bestaat nog, maar is nooit van de grond gekomen. Ik ken veel mensen die er heel veel geld in gestoken hebben. Ikzelf gelukkig niet omdat ik heel voorzichtig geweest ben. Maar ben toch een beetje beschaamd dat ik er toch in getrapt ben.
  Overigens : wat je zegt dat MLM’ers boos worden als je kritisch bent over hun bedrijf : ik raadde een vriendin eens de docu over Herbalife aan, (zij verkoopt dit). En ja, die werd me toch boos. Het was allemaal niet waar, etc… Dus ja. Bedankt weer voor deze podcast

 6. Maurice25 november 2020 om 12:38Beantwoorden

  Is dit een ponzi scheme?

  Gisteren 24-11-2020 was de firma “Bots” bij RTLZ How It’s Done, om 16:24. Je kunt het terug kijken.
  Ze bieden een platform aan met alleen Bots, die ontwikkelt worden door anderen.
  Zelf door het team van Altrady is daar een Bot voor gemaakt (Ethereum.bot) zie 3:36 in het programma.
  Hierin zou je dus ook de CC-Strategie kunnen programmeren.
  Iedereen die daar dan gebruik van maakt, betaalt een x percentage (0,2% – 0,5% + exchangefee) van iedere transactie. Op het moment dat je wilt uitbetalen, betaal je 1,5% van je eigen geld. Dus dat lijkt wel een drempel om je geld op hun rekening te houden. Ze bieden alleen geen referal voordelen aan, zover ik het kan zien. Dus je hoeft er geen nieuwe mensen bij te krijgen. Alleen dan zeggen ze wel weer dat er 49 bots waarvan er sommigen zijn die meer dan 6o% winst maken.

  Ik ben benieuwd naar je mening.

  1. Maurice26 november 2020 om 14:12Beantwoorden

   Ik heb contact opgenomen om te kijken hoe die bots traden.
   Eerst via de helpdesk-bot, maar die had geen antwoord. Daarna een live sessie.
   Hieronder de vraag en het antwoord.

   —-
   BOTS by RevenYOU Support

   Ik:
   Als ik een bot wil gebruiken, voert hij dan de trades uit op mijn eigen account? Dus via de Private key, van mijn account bij bv Binance? Of trade hij met jullie account en verdeel je later de ‘resultaten’?

   Klantensupport:
   Goedemiddag Maurice!
   De bot voert alle trades binnen BOTS uit. Je hebt hier geen persoonlijke Binance account voor nodig.

   —-

   Er is dus geen enkele controle mogelijk of er echt getrade wordt, hoeveel er dan wordt getrade en hoeveel er wordt verdiend/verloren.

 7. Fabrizio Billini25 november 2020 om 12:20Beantwoorden

  In dezelfde periode is mijn ex-vriendin slachtoffer geworden van een dergelijk systeem, het werkte idd en plots was dit bedrijf verdwenen van de aarbodem. Gelukkig was ik er toen zelf niet in gestapt omdat ik al een vreemd gevoel had erover. Dus onrechtstreeks ben ik er ook mee in contact gekomen.

Reactie achterlaten