27 november – De weekafsluiter – Black Friday!

Vandaag is het Black Friday! Het loopt storm bij CryptoCoiners en er is dus even veel werk aan de winkel. Vandaar dat de podcast vandaag wat later is en we niet toekomen aan het hoofdonderwerp: jullie reacties.

Dus: maandag kijken we terug op de afgelopen week, bespreken we de reacties die zijn binnengekomen en verloten we de Scanner-lidmaatschappen van deze maand.

Vandaag laten we het de ontwikkeling van BTC en ETH en bij trading-klimaat van dit moment: de CryptoCoiners Barometer en de altcoin-trends.

Wil je ook meepraten? REAGEER! www.CryptoCoiners.nl/podcast

 

TIP: wil je ook kans maken op één maand gratis CC Scanner? Reageer per voice-mail (met de oranje link rechts bovenaan op het scherm)! Elke maand verloten we CC Scanner-lidmaatschappen onder iedereen die een voice-mail heeft achtergelaten. En… misschien hoor je je reactie zelfs terug in onze podcast!

De links uit deze aflevering:

De Black Friday-aanbiedingen (tot middernacht op 27 november en zolang de voorraad strekt!): www.CryptoCoiners.nl/blackfriday

De Facebook-groep: www.CryptoCoiners.nl/facebook

4 antwoorden op “27 november – De weekafsluiter – Black Friday!”

 1. Edwin28 november 2020 om 01:57Beantwoorden

  Dank Roelf voor al deze goede dagelijkse podcasts. Super leerzaam !
  En tot ziens bij de vandaag gekocht Live Clinics.
  Groet Edwin

 2. Gert Bakhuis27 november 2020 om 19:58Beantwoorden

  Goeie potkast 🙂 weer.

 3. Niels Z.27 november 2020 om 19:35Beantwoorden

  Ik sluit me helemaal aan bij de reactie van Frederik! Een verademing om elke dag even op de hoogte gehouden te worden over wat er speelt.

 4. Frederik27 november 2020 om 17:18Beantwoorden

  ROELF bedankt om ons elke dag op de hoogte te houden. Zonder jou zou ik nooit begonnen zijn in beleggen in bitcoin. Ik zou zeggen doe zo verder. Gr

Reactie achterlaten