3 december: Geen vertrouwen in Bitcoin, maar er toch in beleggen? Hier is een methode!

“Bitcoin heeft geen waarde”, “het is allemaal virtueel”, “er zit niets achter”. Je kent alle argumenten wel om niet aan Bitcoin te beginnen.

Maar… je bent toch wel nieuwsgierig. En het lijkt je toch wel interessant om mee te doen en zelf in Bitcoin te gaan beleggen. Hoe kun je dat doen, ondanks het feit dat je er eigenlijk geen vertrouwen in hebt?

LET OP: deze podcast is, heel nadrukkelijk, GEEN beleggings-advies! Beleggen is altijd risicovol. Doe het dus nooit met geld dat je niet kunt missen.

 

REAGEER op deze aflevering! Doe dat met een voicemail (klik op de oranje button rechts bovenaan) en je maakt kans op een maandlidmaatschap van de populaire CryptoCoiners Scanner!

De links uit deze aflevering

Video’s voor als je begint met Bitcoin en crypto: www.CryptoCoiners.nl/start

De website van Paxos Gold (de cryptomunt die door goud wordt geborgd): www.paxos.com/paxgold

Goud en Bitcoin kopen op Binance (met 20% korting op alle handelskosten): www.CryptoCoiners.nl/binance

De CryptoCoiners Scanner: www.CryptoCoiners.nl/scanner

 

2 antwoorden op “3 december: Geen vertrouwen in Bitcoin, maar er toch in beleggen? Hier is een methode!”

  1. Anneke3 december 2020 om 13:01Beantwoorden

    Grappig, krijg net een mailtje binnen van BELEGGERS BELANGEN die zich met aandelen bezig houden dat er ETF is gekomen waarmee je belegd in bitcoin.

  2. Anneke3 december 2020 om 12:44Beantwoorden

    Heb weer ademloos geluisterd. Had in het voorjaar als eens een video van je hierover gezien en volgens mij sprak Niels er ook over in het café gesprek van afgelopen zaterdag. Zal me er weer eens in verdiepen en als de btc zakt er mee aan de slag.
    Bedankt

Reactie achterlaten