11 december: Hoe kan de Bitcoin-trend ‘bullish’ zijn, als de prijs maar blijft dalen?

Zo’n beetje iedereen is ‘bullish’ over Bitcoin. Maar… de prijs is de afgelopen alleen maar gedaald. Hoe kan zoiets en wat is er nodig om de charts weer ‘bearish’ te maken?

 

REAGEER op deze aflevering! Doe dat met een voicemail (klik op de oranje button rechts bovenaan) en je maakt kans op een maandlidmaatschap van de populaire CryptoCoiners Scanner!

 

De links uit deze aflevering:

De ‘Warren Buffet Indicator’: fred.stlouisfed.org/graph/?g=qLC

De CryptoCoiners Scanner: www.CryptoCoiners.nl/scanner

3 antwoorden op “11 december: Hoe kan de Bitcoin-trend ‘bullish’ zijn, als de prijs maar blijft dalen?”

 1. Henry S.11 december 2020 om 22:35Beantwoorden

  Dank u Roelf,
  Fijn dat je het nog goed in het breed hebt uitgelegd met de bijhorende cijfers. Met de chart er bij werd het duidelijker. Alles in mijn boekje genoteerd. Ik hoop dat ik het nu beet heb. Nu dagelijks afwachten of ik het goed heb.

 2. Anneke11 december 2020 om 17:30Beantwoorden

  Roelf, dank je wel dat je zo snel aandacht geeft aan mijn vraag. Het is me nu iets duidelijker maar zal ook de video bekijken. Ik begrijp dat je als laagste low 16.200 neemt. Heb er nog wel wat vragen over maar zal eest de video bekijken.

 3. Fabrizio Billini11 december 2020 om 12:30Beantwoorden

  “Elk nadeel heb zijn voordeel” zei Johan Cruyff ooit, ik zie alleen maar voordelen. Opnieuw een ideaal moment om wat BTC bij te kopen om te beginnen, uiteindelijk zitten we hierin voor de lange termijn. Wat altcoins betreft is het bijna onmogelijk traden, maar ook hier zie ik nu een voordeel. Gisteren heb ik voor de eerste keer een mooie kerstboom gemaakt in PAXG en dit is wel ideaal traden momenteel om meer BTC te bekomen.

Reactie achterlaten