15 december: Maakt 99% van alle traders verlies?

Misschien ben je ook wel eens geconfronteerd met het ‘feit’ dat 99% van alle traders verlies maakt. Maar… is dat echt zo? Waar komt dat getal vandaan?

En als het zo is: hoe zorg jij dat je niet bij die 99% terechtkomt?

 

REAGEER op deze aflevering! Doe dat met een voicemail (klik op de oranje button rechts bovenaan) en je maakt kans op een maandlidmaatschap van de populaire CryptoCoiners Scanner!

 

De links uit deze aflevering:

De CryptoCoiners Scanner: www.CryptoCoiners.nl/scanner

2 antwoorden op “15 december: Maakt 99% van alle traders verlies?”

  1. Anneke15 december 2020 om 13:51Beantwoorden

    Inderdaad wel lang maar ook weer leerzaam. Ik ben eigenlijk nog niet echt begonnen, alleen nog veel luisteren, kijken en leren. Bang om te beginnen? Misschien, maar zo haal ik die 1000 trades natuurlijk nooit😣
    Ik moet ook eerlijk bekennen dat ik het tegen niemand zeg dat ik dit plan heb. Geen zin om me te verdedigen tegenover mensen die negatief tegenover bitcoin staan.

  2. Marijke15 december 2020 om 13:26Beantwoorden

    Mijn ervaring is dat mijn omgeving heel wisselend reageert. Sommigen zijn oprecht geinteresseerd, of oprecht kritsch (dat mag natuurlijk ook, alleen maar goed). Anderen wuiven het bij voorbaat al weg als ‘gokken’ of als iets dat niet serieus is. Van die mensen krijg je ook regelmatig de vraag: ‘en, ben je al rijk…’.

    In het begin had ik het hier heel erg moeilijk mee, omdat traden iets is waar ik heel serieus mee bezig ben en het is dan kwetsend als anderen je niet serieus nemen. Nu heb ik een wat dikkere huid op dat vlak. Gewoon je eigen verwachtingen van anderen bijstellen, dan valt het ook niet tegen. Ik praat er gewoon niet meer over met de mensen die er toch niet oprecht in geinteresseerd zijn. Des te leuker is het om peers te vinden die in hetzelfde schuitje zitten. Met die mensen om je heen maak je veel grotere stappen.

Reactie achterlaten