7 januari 2021: Is het nu te laat om Bitcoin te kopen?

De Bitcoin heeft (alweer) een nieuwe “all-time high” bereikt. Stel, je wilt nu Bitcoin kopen. Ben je dan eigenlijk niet te laat? Hoe ga je hiermee om?

In deze aflevering krijg je twee (eigenlijk drie) strategieën die je hierbij kunnen helpen.

 

REAGEER op deze aflevering! Doe dat met een voicemail (klik op de oranje button rechts bovenaan) en je maakt kans op een maandlidmaatschap van de populaire CryptoCoiners Scanner!

De links uit deze aflevering:

De Start-pagina van CryptoCoiners: www.CryptoCoiners.nl/start

De belangrijkste CryptoCoiners-links: www.CryptoCoiners.nl/links

De CryptoCoiners Scanner, met de trend- en barometer-informatie: www.CryptoCoiners.nl/scanner

Eén antwoord op “7 januari 2021: Is het nu te laat om Bitcoin te kopen?”

  1. Marijke8 januari 2021 om 14:37Beantwoorden

    Even een vraag over het pas instappen wanneer de prijs weer bullish signaal geeft. Je wacht dus eerst een bearish signaal af en op het moment dat de prijs daarna weer omhoog gaat, koop je?

    Maar wat als de prijs nu eerst parabolisch naar 250.000 stijgt, daarna een flinke retracement komt naar, zeg maar, 150.000, dan stap je alsnog superlaat in tov nu, toch?

    Probleem is dat niemand weet waar de top ligt, en op welke levels je een retracement kunt verwachten.

    Nog een andere vraag: er zijn gegevens bekend waarin duidelijk wordt dat er momenteel minder BTC gemined wordt dan dat de grote institutionele beleggers opkopen. Ze kopen dus meer dan dat er nieuw bijkomt. Dan kan de prijs toch nog alleen maar omhoog gaan? Is dat niet een groot verschil van de situatie van nu tov 2017, toen er een grote correctie volgde?

Reactie achterlaten