19 januari 2021: Kun je echt snel rijk worden met Bitcoin?

Misschien ben je ze wel eens tegengekomen, die buitenkansjes:

“Ik heb een platform gevonden dat echt te gek is om waar te zijn en geld voor mij maakt. Ik had een zilveren pakket gekocht voor 1000$ en het maakt nu 10$ per dag zonder dat ik er wat voor hoef te doen! Gebruik deze link om je te registreren!”

Is het inderdaad zo gemakkelijk om snel rijk te worden, of is dit alweer een manier om je op te lichten?

 

REAGEER op deze aflevering! Doe dat met een voicemail (klik op de oranje button rechts bovenaan) en je maakt kans op een maandlidmaatschap van de populaire CryptoCoiners Scanner!

De links uit deze aflevering:

De bekendste oplichtingsmethodes met Bitcoin en crypto: www.CryptoCoiners.nl/word-ik-opgelicht

De ‘Start’-pagina met daarop alle informatie en links naar de video’s: www.CryptoCoiners.nl/start

De CryptoCoiners Scanner: www.CryptoCoiners.nl/scanner

3 antwoorden op “19 januari 2021: Kun je echt snel rijk worden met Bitcoin?”

 1. Peter Waterschoot19 januari 2021 om 17:51Beantwoorden

  Beste Roelf, dankzij de bij jou gevolgde clinics weet ik dat je geen voorstander bent van gevoelsmatig analyseren, of van het nemen van beslissingen die niet zijn gebaseerd op statistiek of indicators, … Ik luister dagelijks naar je podcast en kijk, zoals velen vermoed ik, telkens uit naar” jouw mening” op basis van bijvoorbeeld de TD sequentieel , SAR, peaks and throughs, MA, OBV, enz… of de BTC al dan niet gaat stijgen of dalen vandaag… wees gerust ik doe mijn eigen onderzoek. Maar dit laatste zette me aan het denken. want een stukje van die “mening” komt voor een deel tot stand op een abstracte manier, samensmelten van ervaring, aanvoelen, intuïtie enz… . dus vroeg ik me af of het een goed idee zou zijn, en of het technisch haalbaar is ( voor jou, want ik heb hier de technische kennis niet voor) om een soort van Noord-Zuid kompas te creëren gebaseerd op indicatoren zoals SAR, TD seq., OBV, penaks and throughs, Ich. cloud, enz… Mvg Peter vanuit Fuengirola

 2. Robin Saly19 januari 2021 om 13:38Beantwoorden

  Vraagje: hebben ze wel eens geprobeerd om jou op te lichten met crypto? Zo ja, hoe ging dat? En wat voor advies heb je voor anderen?

  Ik ben zeker een jaar lang bestookt met telefoontjes uit verschillende landen uit Europa met name Engeland en Oostenrijk. Deze telefoonnummers waren allemaal gespoofed, zodra je terug belde kreeg je totaal iemand anders aan de lijn. Wanneer ik gebeld was kreeg ik aanbiedingen om me aan te sluiten bij bepaalde exchanges, welke weet ik niet meer precies. Bij navraag hoe ze aan mijn contact gegevens komen was altijd het antwoord dat ik een vragenlijst had ingevuld en mijn gegevens daar achtergelaten, iets wat ik dus nooit doe om dit soort taferelen te voorkomen. Een tip om hier vanaf te komen is om te doen alsof je geen andere taal als Nederlands spreekt. Deze bedrijven zullen dan nog wel een keer of 2 bellen maar als je dat volhoud dat je geen Engels spreekt houdt het vanzelf wel op. Kan een goede tip zijn voor mensen die hier last van hebben want doen alsof je iemand anders bent werkt niet. Succes met de podcast ik kijk er elke doordeweekse ochtend weer naar uit. Gr Robin

 3. Maurice M19 januari 2021 om 12:48Beantwoorden

  Wat vindt je van de firma BOTS?
  Heb je daar al meer over gehoord?
  Ik vind het niet erg transparant.
  Ik heb in de reacties van de podcast van 25 november, waar het ook over piramide spellen ging, ook wat geschreven over BOTS.

Reactie achterlaten