22 januari 2021: Traden – waar haal je de tijd vandaan?

Ook al ben je nog zo gemotiveerd: traden kost tijd. Waar haal je die tijd vandaan? Wat kun je doen om aan meer tijd te komen zodat je van je trading- en/of beleggingsplannen een succes kunt maken?

In deze aflevering, een “replay” van een aflevering uit oktober 2020, kijken we hoe succesvolle mensen met hun tijd (en die van anderen) omgaan: ze zijn zich heel bewust van het verschil tussen “dringend” en “belangrijk”.

 

Reacties? Graag! Reageer op www.cryptocoiners.nl/podcast 

7 antwoorden op “22 januari 2021: Traden – waar haal je de tijd vandaan?”

 1. Rogier24 januari 2021 om 08:36Beantwoorden

  Hallo, Het was een geweldige aflevering! Hartelijk bedankt voor de podcasts (en andere content die jullie maken). dingen worden op een duidelijke manier uitgelegd en ik kijken elke dag weer naar uit. Bedankt!

 2. Robert23 januari 2021 om 09:29Beantwoorden

  Beste Roelf, je hebt een goede podcast stem… prettig om naar te luisteren. Ik ben al jaren een volger van cc en houd graag de crypto ontwikkelingen via jouw analyses bij, al ben ik tot op heden wel fanatieke hodler… ook deze podcast was leerzaam en wil je bedanken voor jouw tijd, die jij daarmee in anderen geïnvesteerd hebt.

 3. Paul22 januari 2021 om 16:01Beantwoorden

  Hoi Roelf,
  tuurlijk blijven doen. een herhaling van de motivatie, ik sta er voor open

 4. marijn22 januari 2021 om 14:21Beantwoorden

  Beste Roelf,

  Bedankt weer voor je podcast. ben sins kort trouwe luisteraar en ben door deze podcast de cursus gaan doen en ik ben lekker bezig met traden
  Bedankt!

 5. Carolien22 januari 2021 om 11:41Beantwoorden

  Leuk en belangrijk onderwerp, Roelf. Bedankt.
  Kan ik ook die uitzending over motivatie die je noemt in deze podcast nog ergens beluisteren?
  Lijkt me mooi duo podcast met die van vandaag immers.
  Ik ga nu weer snel even wat zaken afronden die dringend en belangrijk zijn.
  Dan geniet ik daarna nog meer van mijn weekend.

 6. Jan22 januari 2021 om 11:15Beantwoorden

  Ik heb je pas ontdekt en heb met interesse naar je afgelopen podcasts geluisterd. Het is ontzettend leerzaam. Daarbij helpt het dat je een goede stem hebt om naar te luisteren. Ga hier zeker mee door. Je hebt er in ieder geval een luisteraar bij.

 7. Roel Jacobs22 januari 2021 om 10:12Beantwoorden

  Vooral blijven doen hoor, het maken van deze podcasts, ik kijk er echt elke dag naar uit !
  Ik luister meestal onderweg tijdens het rijden, en soms zelfs ‘s avonds dan nog eens even met de beelden van youtube erbij…

Reactie achterlaten