28 januari 2021: Je trades bijhouden in een logboek, heeft dat zin?

Veel traders houden hun resultaten nauwgezet bij in een logboek. Ze schrijven per trade op hoelang een trade heeft geduurd, hoeveel ze hebben gewonnen of verloren en welke strategie ze hebben gebruikt.

Heeft dat zin? Hoe hou je zo’n logboek bij en wat kun je met die informatie?

 

 

De Bitcoin-dominantie matrix die in onze Facebook-groep werd gepost (dank aan de poster!):

REAGEER op deze aflevering! Doe dat met een voicemail (klik op de oranje button rechts bovenaan) en je maakt kans op een maandlidmaatschap van de populaire CryptoCoiners Scanner!

De links uit deze aflevering:

De Start-pagina van CryptoCoiners met bovenaan de links naar de video’s: www.CryptoCoiners.nl/start

De Trading Chat-groep op Telegram: www.CryptoCoiners.nl/trading-chat

De LIVE Clinic “Technische Analyse”: www.CryptoCoiners.nl/ta-clinic

De CryptoCoiners Scanner: www.CryptoCoiners.nl/scanner

Eén antwoord op “28 januari 2021: Je trades bijhouden in een logboek, heeft dat zin?”

  1. Ronald Balk29 januari 2021 om 01:39Beantwoorden

    Deze reactie gaat niet zozeer over deze Podcast maar is meer algemeen. Twee weken geleden nog nooit van CC gehoord en bezig informatie te verzamelen over daytrading met aandelen. Om goed voorbereidt te zijn wat cursussen gevolgd en een paar demo accounts genomen. Toen kwam er begin december een informatie “clinic” over Cryptocurrencies gehouden door 2 jongens die alles zouden gaan uitleggen in een 3 uur durende sessie. Twee bedrijfskunde studentjes bleek toen. Na een enorme hoeveelheid gebabbel waarin eigenlijk niets werd gezegd kwam er een gouden aanbieding om bij deze knulletjes een cursus te volgen.
    Het samengestelde pakket had een waarde van 3000 Euro echter juist vandaag was het feest en kon het ook voor 1000 Euro en …. na een tijdje voor een select groepje mensen voor 500 Euro. Maar de teller liep er waren nog maar een paar plaatsen en het was nu of over een paar maanden. Ik ben daar natuurlijk niet ingestrapt, ik was gelijk klaar met cryptocurrencies 😉 Via YouTube kwam ik terecht bij een daytrader die ook een “cursus” gaf echter ivm de drukte en hij wereldreiziger is heeft hij het beheer van de cursus ondergebracht bij Soofos. Soofos kende ik wel daar heb ik een abonnement. Hier kwam ik op het zoekwoord beleggen ook de cursus van Roelf tegen. Ik had mijn zin in Cryptocurrencies wel verloren maar wilde informatief luisteren over hoe dat zit met de Blockchain. Hier begon het voor mij, door deze manier van uitleggen en kennisoverdracht werd ik getriggerd, zo sterk zelfs dat ik de cursus twee keer geheel gezien heb. Hier had ik direct het volste vertrouwen in en sindsdien luister ik alle podcasts van Roelf en volg CC zo veel mogelijk. Ook de groepen via Telegram en FB geven mij een soort van “wij” gevoel en ik hoop zaterdag veel op te steken bij de TA clinic, door de manier waarop Roelf het uitlegt snap ik het veel beter dan na het lezen van al aardig wat boeken. Dat wilde ik even kwijt.

Reactie achterlaten