29 januari 2021: Eén woord… en Bitcoin stijgt met 20%!

Bitcoin-bezitters en -traders werden vrijdagochtend verrast door een snelle, enorme koersstijging. Bijna 20% in één uur. En dat allemaal omdat één iemand zijn Twitter-profiel heeft aangepast. Hoe waanzinnig wil je het hebben…

En ook: de “Wall Street Comrades”, een groep kleine traders, zijn erin geslaagd om grote hedge funds voor miljarden dollars het schip te laten ingaan. En dat zonder iets te doen wat illegaal is. Hoe werkt zoiets?

 

REAGEER op deze aflevering! Doe dat met een voicemail (klik op de oranje button rechts bovenaan) en je maakt kans op een maandlidmaatschap van de populaire CryptoCoiners Scanner!

De links uit deze aflevering:

De LIVE Clinic “Technische Analyse”: www.CryptoCoiners.nl/ta-clinic

De CryptoCoiners Scanner: www.CryptoCoiners.nl/scanner

Reactie achterlaten