4 februari 2021: Veel geld besparen met Bitcoin en crypto: 10 tips

Als je Bitcoin en/of andere cryptomunten hebt, kun je profiteren van veel manieren om geld te besparen en zelfs te verdienen, zonder dat het moeite kost. In deze aflevering krijg je 10 handige tips die je meteen kunt gebruiken.

De tips uit deze aflevering zijn in vier categorieën verdeeld: Crypto kopen en verkopen (2 tips), beleggen (1 tip) , handelen (5 tips) en bonusvoordelen (3 tips). Inderdaad: je krijgt er nog één tip extra bij.

 

REAGEER op deze aflevering! Doe dat met een voicemail (klik op de oranje button rechts bovenaan) en je maakt kans op een maandlidmaatschap van de populaire CryptoCoiners Scanner!

De links uit deze aflevering:

In de eerste week 100% korting op je Bitvavo-commissie (maximaal €1.000 aan aankopen): www.CryptoCoiners.nl/bitvavo

Maak een nieuw Binance-account met 20% korting op al je Binance-trades: www.CryptoCoiners.nl/binance

De Crypto.com Visa Debit Card (let op: de video is op sommige punten wat verouderd): www.cryptocoiners.nl/mco-video

Meer mogelijkheden om met crypto geld te verdienen of te besparen: www.cryptocoiners.nl/links/#besparen-en-verdienen

De CryptoCoiners Scanner: www.CryptoCoiners.nl/scanner

3 antwoorden op “4 februari 2021: Veel geld besparen met Bitcoin en crypto: 10 tips”

 1. Siebe Van De Walle6 februari 2021 om 10:19Beantwoorden

  Beste,

  Vraagje ik heb afgelopen week een account gemaakt op binance. ik heb hier nog geen geld op gestort ect heb wel mijn mail al geverifieerd.. zo als je zei in de podcast kan je het niet meer verwijderen als je het al gebruikt is dit ook al Waneer er nog geen geld op sta? Zo nee hoe kan ik het dan verwijderen? En dan een nieuw aanmaken met jullie link of moet ik dan een nieuw account maken via een 2 de mail van me?

  Mvg

 2. Kristof5 februari 2021 om 10:41Beantwoorden

  Hallo

  Wslk iets wat de meeste wel zullen doen, maar mss nog niet iedereen.
  Als ik nieuwe BNB nodig heb of bijna ga nodig hebben, dan let ik iets meer dan normaal op deze chart.
  Ik probeer er dan een trade van te maken. (BNB-BTC)
  Als er een goed instapmoment voorbijkomt (via cc methode), dan pas koop ik, en dan koop ik 3x meer dan ik eigenlijk nodig heb op dat moment voor mijn fees.
  Daarna verkoop ik het teveel aan BNB met winst (meer BTC). Wat maakt dat ik nog wat winst maak via een trade op deze noodzakelijke aankoop en dat ik eigenlijk mijn BNB nog iets goedkoper heb kunnen aankopen

  Groeten
  Kristof

 3. Bart4 februari 2021 om 13:46Beantwoorden

  Vraagje,

  Wanneer de bitcoin hard stijgt en je zit zelf nog in een altcoin trade, dan is de kans groot dat deze in waarde daalt. Wanneer dit zich niet snel herstelt, is het dan wellicht verstandig om deze altcoin te traden voor USDT in plaats van BTC? De USDT waarde is namelijk niet zo gevoelig voor stijgingen of dalingen van de bitcoin. Die bitcoin kan je dan weer terugkopen als de BTC/USD weer wat is gedaald.

  Voordeel hiervan lijkt mij dat je in plaats van in de volatiele altcoin je gewoon de stabiele USD hebt. Je wisselt eigenlijk dan je altcoin trade in voor een short positie op de bitcoin toch?

Reactie achterlaten