10 februari 2021: De 7 redenen waarom je Bitcoin wilt hebben

Bitcoin: iedereen heeft het erover. Maar niet iedereen is positief. Met argumenten als “gebakken lucht”, “pure speculatie”, “er zit niets achter” en “bedoeld voor criminelen” proberen twijfelaars en skeptici je ervan te overtuigen dat je ver weg moet blijven van alles wat met Bitcoin te maken heeft.

In deze aflevering kijken we op een andere manier naar Bitcoin: we vergelijken het met goud. Dat doen we op 7 punten. Die punten kun je vervolgens zelf gebruiken om, op een constructieve manier, bijvoorbeeld aan je omgeving uit te leggen waarom je zelf met Bitcoin bent begonnen.

 

REAGEER op deze aflevering! Doe dat met een voicemail (klik op de oranje button rechts bovenaan) en je maakt kans op een maandlidmaatschap van de populaire CryptoCoiners Scanner!

De links uit deze aflevering:

Bitcoin kopen op Binance, de video: www.CryptoCoiners.nl/bitcoin-kopen-op-binance-video

De CryptoCoiners Scanner: www.CryptoCoiners.nl/scanner

Eén antwoord op “10 februari 2021: De 7 redenen waarom je Bitcoin wilt hebben”

 1. Thijs10 februari 2021 om 15:30Beantwoorden

  Dag Roelf!
  Met veel plezier en interesse luister ik dagelijks naar je podcasts, en vind het erg informatief om dat ook macro-economische ontwikkelingen worden behandeld die invloed kunnen hebben op de cryptomunten.

  Momenteel verdiep ik mij in staking, ik was verbaast over de hoge rente percentages vergeleken met een spaarrekening en dacht eerst ‘dit is te mooi om waar te zijn, er moet wel een hoog risico aan vast zitten’.

  Staken in een liquidity pool vind ik te risico vol, maar staken via Binance Savings, Celsius, Elrond eGold of Adex network lijkt minder risicovol. Er zijn veel mogelijkheden en grote verschillen qua: rentepercentages, hoe het platform verzekerd is, in welke coin de rente uitbetaald wordt, of je een juist een stable coin staket en het wel of niet vast zetten van de munt. Met al die opties vind ik het best lastig een overzicht te krijgen en een afweging te maken van de risico’s. Ik zou het erg leuk vinden als dit onderwerp in de toekomst aanbod zou komen bij Crypto Coiners! Ik kijk uit naar de volgende podcast:)

  Groeten Thijs

Reactie achterlaten