19 februari 2021: Waarom stijgt BNB zo ontzettend snel?

De prijs van BNB, de “Binance Coin”, is de afgelopen paar dagen bijna verdubbeld. Hoe kan zoiets? Wat betekent dit voor de prijsontwikkeling van ‘concurrent’ ETH en hoe ga je hier als belegger mee om?

 

REAGEER op deze aflevering! Doe dat met een voicemail (klik op de oranje button rechts bovenaan) en je maakt kans op een maandlidmaatschap van de populaire CryptoCoiners Scanner!

De links uit deze aflevering:

De CryptoCoiners Start-pagina: www.CryptoCoiners.nl/start

De cursus “Beleggen en traden met Bitcoin”: www.CryptoCoiners.nl/cursus

De CryptoCoiners Scanner: www.CryptoCoiners.nl/scanner

Eén antwoord op “19 februari 2021: Waarom stijgt BNB zo ontzettend snel?”

  1. Avatar
    Henk zonder Ingrid19 februari 2021 om 14:15Beantwoorden

    Nav deze podcast vroeg ik me af of er een site bestaat die coins sorteert in groepen naar usability. Als beginner is het onoverzichtelijk wat bijv. specifiek DEFI apps (tokens) zijn, die specifiek op xx chain draaien, of dat zoals in deze podcast is genoemd dat ADA, BNB, ETH, ELGD en ZIL in feite concurrenten zijn. Met zoveel coins en tokens kan je niet alles lezen en tot zover kom ik er moeilijk achter wie concurrenten zijn van elkaar en in welke usercase ze vallen. Wel handig als je niet wilt speculeren maar wat meer FA wilt doen. Ik had verwacht dat er wel ergens een overzichtsite zou zijn met bijv filters op tokentype, usercase, welke platform, etc. Heeft iemand hier nog een tip voor? Wat gebruiken jullie hiervoor een hoe kom je snel en grof tot een overzicht/inzicht?

Reactie achterlaten