23 februari 2021: Al dat nieuws over Bitcoin… Wat moet je geloven?

Er wordt weer heel veel gepraat over Bitcoin en crypto: de video’s, podcasts (!) en blog-artikelen vliegen je om de oren. Maar… wat is nou eigenlijk echt belangrijk om te weten? Is al dat “nieuws” wel echt nieuws?

Hoe kun je al dat crypto-nieuws ‘filteren’ en alleen de informatie overhouden waar je iets aan hebt?

 

REAGEER op deze aflevering! Doe dat met een voicemail (klik op de oranje button rechts bovenaan) en je maakt kans op een maandlidmaatschap van de populaire CryptoCoiners Scanner!

De links uit deze aflevering:

Moderator van onze Facebook-groep worden? Stuur een mailtje aan moderators@cryptocoiners.nl

De CryptoCoiners Start-pagina: www.CryptoCoiners.nl/start

De CryptoCoiners Scanner: www.CryptoCoiners.nl/scanner

5 antwoorden op “23 februari 2021: Al dat nieuws over Bitcoin… Wat moet je geloven?”

 1. Chris Saamena3 maart 2021 om 16:24Beantwoorden

  Hallo,
  Waar is eigenlijk een wallet voor?

 2. Cor Schoonbeek24 februari 2021 om 11:56Beantwoorden

  Dag Roelf ,

  Echt super die podcast. kan heerlijk in de auto achter de vrachtauto aan rustig rijden naar jou content luisteren
  Ik ben een HODL-er. Heb geen mensen om mij heen die met crypto bezig zijn. dus echt fijn om hier info te krijgen. gevoel niet alleen te staan. dank je wel daarvoor.

  Heb nog een vraag. op faceboek of andere kanelen sneeuwen mijn vragen wel is onder door alle berichten. waardoor ik geen antwoord krijg.

  Ik lees laatste tijd over dat rente gaat stijgen en dat dat Bitcoin kan raken. Zou je is kunnen uitleggen voor nieuwelingen als ik hoe dat zit? wat gevolgen zijn?

 3. Alex24 februari 2021 om 11:03Beantwoorden

  Hoi Roelf,

  Top podcast weer! Ik volg je vanaf januari dit jaar. Je doet het echt leuk en je kan het heel duidelijk overbrengen. Ik ben er enorm enthousiast door geworden en heb een nieuwe hobby 😃

 4. Wessolini24 februari 2021 om 00:05Beantwoorden

  Een hele goede avond,
  Ik luister nu al een paar weken met veel plezier naar je podcast via de PodNL app en wilde mijn waardering uitspreken. Je vertelt interessante informatie wat ook nog eens vaak blijkt uit te komen. Soms wel jammer dat ik er pas in de avond tijd voor heb aangezien veel analyses al eerder op de dag worden gedeeld en accuraat zijn :). Ga zo door! Gr wessolini

 5. Mark (mac freedom)23 februari 2021 om 13:24Beantwoorden

  Dag Roelf,
  Ik denk dat ik op dit moment nog te weinig ervaring heb om mij als moderator aan te melden. Zodra ik dat wel heb zal ik dat zeker doen. Tot die tijd zal ik mijn opgedane ervaringen en inzichten met plezier delen met onze beginnende leden binnen de CC community.

Reactie achterlaten