26 februari 2021: Technische analyse, wat kun je daarmee?

Hoe kan het dat de voorspelling over de Bitcoin-prijs, in de podcast-aflevering van gisteren, ook daadwerkelijk uitkomt? Hoe kunnen een aantal lijntjes aangeven wat er met de prijs van Bitcoin gaat gebeuren ?

Bij technische analyse kijk je naar het verleden om te bepalen wat er in de toekomst zou kunnen gaan gebeuren. Het is een fascinerende manier om prijsontwikkelingen te kunnen voorspellen – hoewel niet alle voorspellingen ook uitkomen. Dus wat kun je er in de praktijk nou eigenlijk echt mee?

 

REAGEER op deze aflevering! Doe dat met een voicemail (klik op de oranje button rechts bovenaan) en je maakt kans op een maandlidmaatschap van de populaire CryptoCoiners Scanner!

De links uit deze aflevering:

De CryptoCoiners Start-pagina: www.CryptoCoiners.nl/start

De CryptoCoiners Nieuwsbrief: www.CryptoCoiners.nl/nieuwsbrief

Het CryptoCoiners Café: www.CryptoCoiners.nl/cafe

De CryptoCoiners Scanner: www.CryptoCoiners.nl/scanner

Eén antwoord op “26 februari 2021: Technische analyse, wat kun je daarmee?”

  1. Robert28 februari 2021 om 23:01Beantwoorden

    Beste Roelf,
    Ik ben al jaren een trouwe volger van cryptocoiners. Ook volg ik al heel lang je podcasts met enorm veel interesse. Ook de recente opmars en instorten van BTC zie ik door jouw toelichting met veel rust tegemoet. Sinds kort is mijn oog ook gevallen op cardano. Ik zie daar een enorme opmars sinds begin februari en zou heel graag jouw visie horen hierop. Is dit overrated of structureel, gezien het nieuwe aankomende netwerk.. is dit een kwestie van FOMO of is dit een terechte bullish trend. Ik zou je mening hierover in je komende podcast enorm waarderen…

    Groeten van een trouwe volger,

Reactie achterlaten