8 maart 2021: Hoe kun je de Bitcoin-prijs voorspellen?

Het is ongetwijfeld één van de meest gestelde vragen in de CryptoCoiners community: “Wat denk je dat de prijs van Bitcoin gaat doen?”

Glazen bollen en theebladeren lezen zijn niet echt de oplossing. Maar… je kunt gebruiken maken van beproefde technieken zoals het nieuws (en met name geruchten) volgen, een munt ‘fundamenteel analyseren’ en, verreweg de populairste manier, Technische Analyse. Aspecten zoals trend, momentum, volume en volatiliteit kunnen je helpen om een voorspelling te doen die vaker wel dan niet uitkomt!

 

REAGEER op deze aflevering! Doe dat met een voicemail (klik op de oranje button rechts bovenaan) en je maakt kans op een maandlidmaatschap van de populaire CryptoCoiners Scanner!

De links uit deze aflevering:

Het CryptoCoiners Café: www.CryptoCoiners.nl/cafe

De CryptoCoiners Start-pagina: www.CryptoCoiners.nl/start

De CryptoCoiners Scanner: www.CryptoCoiners.nl/scanner

Eén antwoord op “8 maart 2021: Hoe kun je de Bitcoin-prijs voorspellen?”

  1. John van Eijk8 maart 2021 om 20:51Beantwoorden

    Paar weken geleden zegt mijn zoon (16) “Pa, we moeten in bitcoin”. Lang verhaal kort: met hem samen een BLOX app geïnstalleerd en 50/50 €250 aan bit- en altcoins gekocht. Daarna ben ik me gaan verdiepen in deze wondere wereld en stuitte op cryptocoiners. Er ging inderdaad een wereld voor me open. Nu, paar weken later, heb ik een Wallet op Jaxx, een account op Binance (via cc uiteraard), Hypertrader geïnstalleerd, heel veel van de podcasts geluisterd en een trade gedaan volgens de cc-strategie. Je had me bij: emotieloos en gedisciplineerd. Dat sprak me aan.

    Dank voor alle tijd die jij en de jouwen in de podcasts, café’s en events stoppen. Ik geniet met volle teugen en ben benieuwd hoe ver ik kom.

Reactie achterlaten