9 maart 2021: Kan Bitcoin je financieel onafhankelijk maken?

“Passief inkomen”, “geld voor je laten werken”, het zijn termen die je steeds vaker hoort. En het is de droom van veel mensen, zeker in deze tijden: financiële vrijheid.

Kan Bitcoin je helpen om dat te bereiken? En zo ja: wat zijn de stappen die je moet zetten?

 

REAGEER op deze aflevering! Doe dat met een voicemail (klik op de oranje button rechts bovenaan) en je maakt kans op een maandlidmaatschap van de populaire CryptoCoiners Scanner!

De links uit deze aflevering:

Ontvang een exclusieve uitnodiging voor het (gratis) Webinar: “Technische Analyse”: www.CryptoCoiners.nl/ta-webinar

De CryptoCoiners Start-pagina: www.CryptoCoiners.nl/start

De CryptoCoiners Scanner: www.CryptoCoiners.nl/scanner

7 antwoorden op “9 maart 2021: Kan Bitcoin je financieel onafhankelijk maken?”

 1. Marc10 maart 2021 om 15:42Beantwoorden

  Leuk te horen dat je mijn vraag die ik in het laatste cafe heb gesteld mbt NFT’s onthouden hebt, de vergissing die je had met ETN kan gebeuren. Waarschijnlijk heb je een olifantengeheugen aangezien je de vraag nog wist terwijl er wel 100 vragen gesteld werden…;)

  Mbt de plek waar ik de podcasts luister, momenteel luister ik ze op de racefiets. Het is voor mij een goede motivator om mijn sportmoment een paar keer per week mee te pakken aangezien ik de podcasts perse wil afluisteren. Ik lever alleen iets in op snelheid…;)

 2. Peter10 maart 2021 om 11:35Beantwoorden

  Ik ben normaliter niet zo van het reageren, maar wilde mijn verhaal in het kader van dit thema toch even kwijt.
  In 2018 ben ik, door toenmalige collega’s, in aanraking gekomen met crypto. Het was op dat moment een hype en (achteraf bezien) iedereen die het woord crypto kon schrijven stapte er in alsof het sinterklaas was. Totaal onwetend en in de hoop dat er snel geld verdient zou worden. Ook ik. De stijgingen leken tot aan de hemel te gaan. En toen kwamen alle valkuilen waar jij Roelf meerdere malen voor waarschuwt voorbij. Mijn inzet steeg en ik kocht meer. Ik vloog als een malle achter de groene candles aan. De hebberigheid werd steeds groter. Tot de grote, razendsnelle en langdurige ommekeer. Paniek. Wat moet ik doen? Wist ik veel. Ik liet het maar sudderen in de hoop dat. . . Ik sliep er zelfs slecht van en uiteindelijk verkocht ik een groot gedeelte van wat ik had met behoorlijk verlies. Ik liet, zonder dat ik wist wat ik aan het doen was, de rest maar staan in de hoop dat het weer zou aantrekken. Inmiddels, aan aantal jaren verder, is dat zo, maar het scheelde weinig of ik had zwaar gefrustreerd de rest ook maar weggedaan en was een hele grote illusie armer geweest. Ik heb dus behoorlijk leergeld betaald.
  In mijn zoektocht naar eerlijke en duidelijke info m.b.t. crypto kwam ik nog niet zo lang geleden bij cryptocoiners terecht. Als beginner voel je je gelijk thuis. De materie wordt duidelijk en zonder opsmuk behandeld. Als een spons absorbeer ik alles. Inmiddels ben zo ver dat ik binnenkort mijn eerste voorzichtige trade durf aan te gaan. Met kleine stapjes tegelijk. Dank Roelf voor het feit dat je mij, door jouw manier van informeren, een spiegel hebt voorgehouden, waardoor ik heel veel heb geleerd. Ik hoop dat je nog lang doorgaat. Happy trading.

 3. Linde10 maart 2021 om 09:34Beantwoorden

  Wil ik hier vaker over horen? Ja, heel graag!
  Ik had al andere podcasts geluisterd, maar ik als beginner kon moeilijk aanhaken. Terminologie, snelle conclusies zonder uitleg of context. Tot ik een aflevering van jou hoorde. Helder, duidelijk, prettig, positief! Ook jij gebruikt woorden die ik (nog) niet ken, maar door de context van de zin, kan ik je toch volgen en leer ik heel snel bij. Echt heel fijn! Dus ook hier een fan!

 4. Jurjen9 maart 2021 om 22:23Beantwoorden

  Ik dacht laat ik eens een reactie schrijven 🙂 en toen las ik de reacties van tom en susan. Ik kan weinig toevoegen alleen amen omdat ze beide zo een beetje alles hebben gezegd wat ik wilde zegge ;). Echt top, Nog een fan erbij!

 5. Susan9 maart 2021 om 21:54Beantwoorden

  Beste Roelf,

  Ook ik luister en kijk sinds 2 weken met ontzettend veel plezier naar je uitleg en informatie over het traden.
  Als een spons neem ik het op en kan ik er geen genoeg van krijgen! Alsof er een nieuwe wereld voor me open gaat en de manier waarop het wordt gebracht/onderwezen is van hoog niveau. Je weet het zeer toegankelijk en enthousiast te brengen. Doet me denken aan (hoor)colleges van jaren geleden. Dank hiervoor!

  In het Crypto cafe gisteren werd ik getriggerd door je opmerking over het aantal luisteraars en deelnemers aan de livesessie. Je gaf aan dat je niet altijd kon zien wat de aantallen waren. Ik zag dat je geen google tag manager of google analytics op je wordpress website hebt staan? Ik kan het mis hebben hoor. Maar dat is leuke informatie om bij te houden; de bezoekers aantallen op je website, hoe lang ze spenderen, welke onderwerpen het beste worden gelezen en de kanaalverdeling. Wellicht wordt hier al meegewerkt, zo niet misschien een tip?
  Keep it up! Groetjes Susan

 6. Tom9 maart 2021 om 12:39Beantwoorden

  Beste Roel, Ik ben nu een week in met CC bezig en luister veel. Soms luister ik op latere tijden ivm tijd. Maar man, wat doe je dit vol positieve energie. Ga zo door. Ik slurp alle informatie op en poeh, wat een informatie en wat is er veel te leren. Ik wil je strategie gaan toepassen, ben toegewijd maar eerst heel veel leren en luisteren. Je hebt een fan erbij.

  1. Deborah9 maart 2021 om 22:44Beantwoorden

   Beste Roelf,
   Allereerst super bedankt voor alle tijd die je steekt in o.a. de podcasts en het cc café! Ik leer hier ontzettend veel van. Ben ook pas een paar weken in deze, voor mij nieuwe, wereld gedoken. Op het einde van deze podcast geef je aan dat je het moet laten weten als je meer over dit onderwerp wilt horen. Mijn antwoord is ja! Super interessant. Zo krijg ik steeds meer een beter beeld van waar ik mee bezig ben en kan ik beter beoordelen of het goed gaat of dat ik andere keuzes moet maken.
   Groetjes Deborah

Reactie achterlaten