16 maart 2021: Wanneer (en hoe) neem je verlies?

Zit je met een ‘bag’ vol met altcoins? Of ben je, tegen beter weten in, te lang in een trade blijven zitten die nu op een flink verlies staat? Al die tijd zit je geld ‘vast’: je kunt er niet meer mee traden, bijvoorbeeld. Ofte wel: je liquiditeit lijdt eronder.

Vandaag bespreken we een methode om een dergelijke situatie aan te pakken: liquiditeit terughalen en tegelijkertijd de kans op herstel van die altcoin benutten.

 

REAGEER op deze aflevering! Doe dat met een voicemail (klik op de oranje button rechts bovenaan) en je maakt kans op een maandlidmaatschap van de populaire CryptoCoiners Scanner!

De links uit deze aflevering:

Het CryptoCoiners Café: www.CryptoCoiners.nl/cafe

De CryptoCoiners Start-pagina: www.CryptoCoiners.nl/start

De CryptoCoiners Scanner: www.CryptoCoiners.nl/scanner

2 antwoorden op “16 maart 2021: Wanneer (en hoe) neem je verlies?”

  1. Daniël Stalman16 maart 2021 om 15:46Beantwoorden

    Hey Goedemiddag, ik luister op mijn android telefoon via de Player.FM app, dat is voor mij de makkelijkste manier.
    Jammer dat ik daar geen review kan plaatsen. Onderweg is voor mij heel makkelijk , maar het liefst luister ik s avonds als ik aan het gamen ben. sommige games hoef je niet je aandacht bij te houden en dan vind ik het heerlijk om tegelijk wat te leren. Nou luister ik nog maar een 2 weken, en ik verdiep mij al meer dan 3 jaren in crypto en koop al wat langer. En ik dacht ik weet de meeste dingen wel, maar omdat ik steeds meer interesse heb in trading merk ik dat ik hier zo veel leer (heb ook veel vragen over het balanceren 😉 ) , en ik ben nu al verslaafd. Dankjewel voor je inspanning en wijsheid die je deelt!

    ps. Mijn 1e aankoop was 3 jaar geleden een verlies en achteraf was jouw aanpak die je deelt een stuk beter geweest. Maar nog steeds een trauma van xrp hoor 😉

  2. JanH16 maart 2021 om 12:29Beantwoorden

    Hoorde jou over misschien in de toekomst kleinkinderen. Één van mijn kleinzoons is van de week 18 geworden en is geïnteresseerd in Crypto. Ik ga hem een bescheiden bedrag “lenen” en hem wegwijs maken in Cryptoland. Samen sparren en ik hoop dat hem dit in de toekomst geen windeieren zal leggen! Jong geleerd is oud gedaan!

Reactie achterlaten