14 april 2021: Even bijpraten…

De laatste aflevering van deze podcast dateert alweer van 18 maart. We zijn bijna een maand verder en in deze (korte) aflevering praat ik je even bij over wat er allemaal is gebeurd de afgelopen weken.

En… we kijken nog even naar het onderwerp dat we op 18 maart behandelden: de Bitcoin“PI Cycle” indicator. De piek is inmiddels, twee dagen geleden, geweest. Betekent dit dat de bijbehorende daling van de Bitcoin-prijs er nu zit aan te komen?

 

REAGEER op deze aflevering! Doe dat met een voicemail (klik op de oranje button rechts bovenaan) en je maakt kans op een maandlidmaatschap van de populaire CryptoCoiners Scanner!

De links uit deze aflevering:

De CryptoCoiners Start-pagina: www.CryptoCoiners.nl/start

 

11 antwoorden op “14 april 2021: Even bijpraten…”

 1. Jaco Floresteijn19 april 2021 om 14:30Beantwoorden

  Hey roelf
  Vervelend wat er allemaal aan de hand is. Neem goed de tijd voor je herstel.. beter een weekje langer en weer 100% terug als veel te snel beginnen en blijven hangen op halve kracht.. dus neem de tijd voor jezelf en wij wachten rustig af tot je weer beter bent. Beterschap nog verder

 2. Chris Ververs19 april 2021 om 08:09Beantwoorden

  Hey Roelf, goed om weer wat van je te horen! Neem de tijd om te herstellen. Gezondheid boven alles. Veel beterschap toegewenst en hopelijk weer tot snel!. Groet Chris

 3. Sebastiaan18 april 2021 om 08:55Beantwoorden

  Beste Roelf,
  Dank je wel voor de update en je openheid, wens je een heel veel beterschap en sterkte met je verdere herstel.
  Tegelijkertijd is het ook fijn om jouw vertrouwde stem weer te horen maar gezondheid voor alles..
  Heb net nog een keer de TA YouTube video bekeken en zo komen we de tijd wel door, er is zoveel beschikbaar.

  Luister goed naar je eigen lichaam. Net zoals met crypto’s geven signalen een belangrijke mate van waarschijnlijkheid aan…

  Hartelijke groet,

  Sebastiaan

 4. Marco17 april 2021 om 14:57Beantwoorden

  Hey Roelf,

  Bedankt voor de update! Mooi om je weer te horen! Gezondheid is het belangrijkste en mooi dat het nu onder controle is 🙂 Doe rustig aan en ik hoop je t.z.t. graag weer te horen praten over de crypto wereld. Je praat er ook zo mooi rustig over 🙂

  Groet,

  Marco

 5. Henry S14 april 2021 om 21:29Beantwoorden

  Roelf,
  Ontzettend blij om je weer te horen.
  Verzorg je goed en geniet van het leven.
  Groeten
  Henry

 6. Linde14 april 2021 om 19:07Beantwoorden

  Wat fijn om even van je te horen. Ookal mis ik je dagelijkse update, wens ik je vooral heel veel beterschap en een voorspoedig herstel!

 7. Christina14 april 2021 om 15:49Beantwoorden

  Hey wat fijn dat we je even horen! Kalm aan en neem je tijd! Iedereen mist je maar wij wachten wel 😉

 8. phil strijthagen14 april 2021 om 15:38Beantwoorden

  Ohhhh Roelf wat super fijn om je stem weer te horen, ach man wat is nou gezondheid tov crypto haha, ik slik zelf al jaren hartmedicatie en dat gaat hartstikke goed, wat fijn dat er nu goed naar gekeken wordt.
  Maarja waar het bloed kruipt waar het niet gaan kan he, ik hoor het nu alweer in deze korte podcast dat je staat te trappelen om weer aan de slag te gaan, miss nu iets meer gedoseerd haha….
  Fijn om je stem weer te horen, groetjes Phil

 9. Marc14 april 2021 om 14:10Beantwoorden

  Goh Roelf, leuk om je stem weer even te horen! Denk dat een bullrun voor alle cryptovloggers een extra intensieve periode is. Je trade niet alleen, maar doet nog zoveel extra erbij. Wij horen je, maar zien niet al het werk dat je ervoor verzet. Dat moet enorm veel zijn als je ziet wat je allemaal doet (podcast, cafe, terugkomsessies, cursus, webinar, software, chats en vast nog meer waar ik niet vanaf weet). Je vergat jezelf misschien een beetje, enthousiast zoals jij altijd bent. Een burnout en/of typische lichamelijke stressklachten lijken vaak zo ineens uit de lucht komen te vallen. Zelf ook recente ervaring mee (burnout). Je bent er flink slecht van. Een stap terug is nodig, maar dat loslaten is het moeilijkst. Een dokter kan het wel zeggen, makkelijk praten, maar je moet het zelf doen. Daarom zo goed van je dat je toch voor jezelf kiest. Ik wens je veel beterschap toe en neem de tijd! Gr. Marc

 10. Arlette Lens14 april 2021 om 13:36Beantwoorden

  Hi Roelf, wat fijn om wat van je te horen! Veel beterschap, doe rustig aan en herstel optimaal voordat je weer aan de slag gaat want inderdaad gezondheid voor alles, wij redden het wel even zonder je (er zijn genoeg video’s en podcasts te zien en beluisteren, maar zien je graag straks weer fit terug! Groet Arlette

 11. Marten Frans14 april 2021 om 13:19Beantwoorden

  Kijk goed je weer te horen!!!

Reactie achterlaten