19 mei 2021: De Bitcoin crasht… Wat kun je doen?

Vandaag kleuren bijna alle crypto-munten donkerrood. Ook de prijs van Bitcoin is enorm gedaald. Hoe komt dit?

En… Is de bodem nu bereikt? Zo ja en zo nee: wat kun je doen? Hoe reageer je het beste op dergelijke crashes?

 

REAGEER op deze aflevering! Doe dat met een voicemail (klik op de oranje button rechts bovenaan) en je maakt kans op een maandlidmaatschap van de populaire CryptoCoiners Scanner!

De links uit deze aflevering:

Nieuw op het gebied van Bitcoin en crypto? Op de CryptoCoiners Start-pagina vind je alle info die je nodig hebt: www.CryptoCoiners.nl/start

 

4 antwoorden op “19 mei 2021: De Bitcoin crasht… Wat kun je doen?”

 1. Astrid30 mei 2021 om 08:10Beantwoorden

  Dag Roelf, Bedankt voor al je duidelijke filmpjes en informatie. Ik heb er echt heel veel aan. Ik heb nog een vraag over het balanceren (hoort mss niet echt onder dit topic thuis). Je uitleg is heel duidelijk maar ik handel in USDT, simpelweg omdat ik geen gevoel heb bij de bitcoin bedragen. Maar mijn doel is wel meer bitcoin te krijgen. Je gaf in je video al aan dat het met USDT een ander verhaal is. Heb je hier mss nog tips of uitleg over? Verder….op dit moment daalt alles enorm, dat zou betekenen dat ik dan toch moet verkopen/kopen om de balans te behouden? Zou heel fijn zijn als je hier op kunt reageren. Alvast bedankt!
  Groet,
  Astrid

 2. Marcel van Leeuwen20 mei 2021 om 14:14Beantwoorden

  Roelf, bedankt voor deze heldere kijk op de afgelopen dagen.
  Ik ben nu een half jaartje aan het hoppen naar de verschillende Alt munten, zonder echt te begrijpen wat ik aan het doen ben , maar toch met een een leuk resultaat.
  Ik heb jou film ( Zo kun je zelf traden met Bitcoin – YouTube) bekeken en wordt daar enthousiast van. Voor het eerst begin ik een aantal kleine zaken in het treden te begrijpen.
  ik hoop echt dat je ons van informatie blijft voorzien !!!!

  Groet Marcel en Danielle

 3. Dave19 mei 2021 om 20:29Beantwoorden

  Fijn je stem weer te horen Roelf en bedankt voor je wijze en geruststellende mening.

  Dit had ik wel even nodig, ondanks ik het ook wat egoïstisch vind. Je gezondheid is veel belangrijker dan ons verblijden met een podcast. Ik ga er vanuit( en hoop) dat je met je gezondheid even wijs, relativerend en doordacht omgaat als met crypto.

  Bedankt voor deze en tot de volgende in goede gezondheid. sterkte de komende tijd.

 4. AlexP19 mei 2021 om 19:23Beantwoorden

  Dank weer voor deze podcast Roelf! Had ik wel even nodig na deze bloederige dag 😱.

  Weer enigszins gerustgesteld 😬.
  Sterkte met de operatie!

  Groet,
  Alex

Reactie achterlaten