15 juli 2021: Terug van weggeweest!

Bijna vier maanden geleden, op 18 maart, stopte het opeens: geen podcasts meer, geen video’s, geen LIVE bijeenkomsten…

Wat was er aan de hand? In deze podcast gaat het eens een keertje niet over Bitcoin en crypto, maar over de oorzaak van mijn vier maanden durende afwezigheid.

Hoewel… tijdens de opname van deze podcast heb ik toch nog even een trade gedaan. Gewoon, omdat het kan 🙂

 

REAGEER op deze aflevering! Doe dat met een voicemail (klik op de oranje button rechts bovenaan) en je maakt kans op een maandlidmaatschap van de populaire CryptoCoiners Scanner!

TIP: je kunt de “LIVE trade” uit deze podcast ook bekijken, via YouTube: https://youtu.be/r_5EzVc8Afw

De links uit deze aflevering:

Het CryptoCoiners Café: www.CryptoCoiners.nl/cafe

Nieuw op het gebied van Bitcoin en crypto? Op de CryptoCoiners Start-pagina vind je alle info die je nodig hebt: www.CryptoCoiners.nl/start

De CryptoCoiners Scanner: www.CryptoCoiners.nl/scanner

Traden met 20% korting op Binance: www.CryptoCoiners.nl/binance

8 antwoorden op “15 juli 2021: Terug van weggeweest!”

 1. Frank BE18 juli 2021 om 20:50Beantwoorden

  Welkom terug Roelf.

 2. Daphne16 juli 2021 om 19:36Beantwoorden

  Wat enorm fijn je stem weer te horen Roelf! Ik wens je een goed herstel en begrijp dat je daar goed mee op weg bent 🙂
  Uit het niets werd ik in contact gebracht met een zus van een goede vriend van me. Die had een manier uitgevonden om met crypto veel geld te verdienen! Klinkt als….Anyway, ben het het gesprek open ingegaan. Een club (Fortunaters (weet niet of ik die naam hier mag noemen)) onderzoekt bedrijven die voor jou met crypto kunnen gaan handelen. En vervolgens maak je aan hen (die bedrijven/organisaties) bitcoins of euro’s (weet ik niet meer exact) zodat er voor jou met crypto kan worden gehandeld. Ongeveer 20% winst per maand. En als ik instap moet zij mij aanmelden en krijgt commissie. Ik ga het uiteraard niet doen. Is deze manier ook al bij jou bekend? Of bij andere? En ook die club F?

  Tot maandag!
  Daphne

 3. Tim16 juli 2021 om 10:25Beantwoorden

  Hoi Roelf,

  Goed om te horen dat het beter met je gaat, dat klonk inderdaad bijzonder serieus (chordaruptuur als ik je verhaal interpreteer)!

  Net als bovenstaande mensen ben ik benieuwd naar de ontwikkelingen bij Binance. Wat is de achterliggende reden van het opschorten van iDEAL- en SEPA-deposits en is het iets waar we ons zorgen over zouden moeten maken?

  1. Roelf10 augustus 2021 om 19:28Beantwoorden

   Tim, goed geïnterpreteerd!

   Wat je vraag betreft: de reden is “compliance”. Binance heeft meer aandacht van regulerende instanties dan vroeger. Banken vinden dat niet prettig en zeggen dus (al dan niet onder druk van regulerende instanties) de samenwerking op, met “compliance” als zwak excuus.

 4. Zorro16 juli 2021 om 06:14Beantwoorden

  Hi Roelf,

  Goed te horen dat je weer terug bent.
  Vraagje: Nu er wat negatief nieuws / problemen zijn met overschrijvingen SEPA / Ideal bij Binance. En tevens zijn er wat landen (o.a. Italie / Duitsland / U.K. ) die zich tegen Binance lijken te keren. Wat voor affect zou dit kunnen hebben op de BNB munt? Ik zie dit nog niet echt terug in de koers wat ik wel zou verwachten.

  Groetjes,
  Zorro

 5. Martin de Bie15 juli 2021 om 14:24Beantwoorden

  Ha Roelf, Fijn dat het weer goed gaat.
  Ik heb de laatste weken mijn basismunt in de scanner verandert naar USDT i.p.v. BTC en merk dat ik dan veel kortere trades maak en eerder aan mijn 1% ben. Hoe komt dat.

 6. Elco15 juli 2021 om 14:08Beantwoorden

  Hi Roelf,
  Goed dat je er weer bent.
  Gr. Elco

 7. Aron15 juli 2021 om 13:18Beantwoorden

  Hoi Roelf,
  Fijn om weer van je te horen.

  Vraagje: Hoe gaat het nu verder met Binance? Ik zou op dit moment graag wat willen bijkopen. Normaal deed geld storten via een SEPA overschrijving maar dit kan dus nu niet meer. Ik heb geen creditcard. Is het mogelijk om bij te kopen via de Visa Debit card van Binance of kan je hiermee enkel betalingen doen met crypto?

  Groetjes,
  Aron

Reactie achterlaten