18 augustus 2021: “Binance is illegaal bezig”, zegt DNB. Wat nu?

En vandaag was het dan zover: DNB stuurt een persbericht uit dat Binance “illegaal bezig is”, omdat ze niet bij DNB zijn geregistreerd.

Wat DNB (je weet wel, “De Nederlandsche Bank”, let vooral op die spelling uit de vorige eeuw) er niet bij zegt, is dat die registratie bijna onmogelijk is. Regels waaraan je je niet kunt houden en die in strijd zijn met de wet, een enorme hoop bureaucratie… Het zoveelste bewijs dat centrale banken geen idee hebben in wat voor een tornado ze terecht zijn gekomen.

In de podcast van vandaag krijg je geen disclaimers en geen objectiviteit. Nee, ik vertel je simpelweg wat ik hiervan vind.

En voor de zekerheid: ik werk niet bij of voor Binance en ik word hiervoor niet door Binance betaald. Dit is MIJN mening. Ik ben benieuwd naar de jouwe (maar houd het vriendelijk ajb)!

 

REAGEER op deze aflevering! Doe dat met een voicemail (klik op de oranje button rechts bovenaan) en je maakt kans op een maandlidmaatschap van de populaire CryptoCoiners Scanner!

De links uit deze aflevering:

Dat lijkt me duidelijk. Eén link, om meteen (met een flinke commissie-korting van 20%) te kunnen traden op Binance: www.CryptoCoiners.nl/binance

Reactie achterlaten