19 augustus 2021: BitClout – wat is het en waarom wil je daar nú mee aan de slag?

BitClout is een nieuw social medium. Het lijkt erg op Twitter, maar… bij BitClout staat de content creator in het middelpunt. Het accent ligt dus niet op het verdienen van geld (met al die advertenties), maar op de mensen die voor de echte inhoud zorgen. Met BitClout kun je bijvoorbeeld investeren in mensen, in plaats van in bedrijven. Maar je kunt er nog veel meer mee.

Naar onze mening wordt BitClout huge en staan we pas aan het begin. BitClout wordt voor social media wat Bitcoin voor de banken is geworden. Toch is de start van BitClout niet helemaal rimpelloos gegaan en heeft dit initiatief niet bij iedereen een goede reputatie… Hoe zit dat precies?

In de aflevering van vandaag praten Daan (communicatie-wetenschapper) en ik uitgebreid over BitClout.

 

Wil je deze podcast liever op YouTube beluisteren (en bekijken)? https://youtu.be/w7LTZXnBVKE

REAGEER op deze aflevering! Doe dat op BitClout: www.CryptoCoiners.nl/go/bitclout

De links uit deze aflevering:

Meer informatie over BitClout, en alle links die je nodig hebt, vind je op www.CryptoCoiners.nl/bitclout

Reactie achterlaten