5 oktober: LIVE Traden met Bitcoin!

Kijk je graag naar ervaren traders? Dan kun je vanaf nu terecht op YouTube. Elke maandagochtend en donderdagavond zie je LIVE trades, uitgevoerd met de CryptoCoiners-strategie. En: je kunt meepraten, vragen stellen enzovoort!

Die LIVE trades worden gedaan door Helga Tijdeman. In deze aflevering hoor je hoe ze met traden is begonnen, wat het haar heeft gebracht en wat ze tijdens haar LIVE trades met je gaat delen. Ook krijg je meteen al een aantal praktische tips van Helga.

REAGEER op deze aflevering! Doe dat bijvoorbeeld op ons populaire BitClout-kanaal: www.CryptoCoiners.nl/go/bitclout

 

Wil je deze podcast liever op YouTube beluisteren (en bekijken)? https://youtu.be/EMdMb4tm-_k

De links uit deze aflevering:

Volg Helga op BitClout: www.CryptoCoiners.nl/helga

Kijk mee terwijl Helga aan het traden is: www.CryptoCoiners.nl/live-trading

Het CryptoCoiners Café, op YouTube: www.CryptoCoiners.nl/cafe

Het “LIVE Trades chat”-kanaal op Telegram: www.CryptoCoiners.nl/live-trades-chat

Eén antwoord op “5 oktober: LIVE Traden met Bitcoin!”

  1. Idhuna5 oktober 2021 om 21:28Beantwoorden

    Super leuk dat dit gedaan wordt! Alleen ik ben fanatiek alle afleveringen aan het luisteren, maar snap nog niet hoe het in elkaar zit, een echte beginner. Graag wil ik weten welk filmpje Helga ooit heeft bekeken, misschien ga ik dan het licht zien.

Reactie achterlaten