6 oktober: Keert Bitcoin (heel) snel terug naar 65.000 dollar?

De prijs van Bitcoin is, na een paar maanden te hebben ‘gekwakkeld’, weer in een bullish trend terechtgekomen. Een prijs beweegt zich altijd met pieken en dalen en de weg naar boven lijkt nu definitief te zijn ingezet.

Betekent dit dat het vorige record van bijna 65.000 dollar nu weer binnen bereik komt? Waar zitten de plafonds op weg naar die 65.000 nog en hoe sterk is de weerstand van die plafonds? Ofte wel: wat houdt de Bitcoin-prijs nog tegen om een nieuw record te bereiken?

REAGEER op deze aflevering! Doe dat bijvoorbeeld op ons populaire BitClout-kanaal: www.CryptoCoiners.nl/go/bitclout

 

Wil je deze podcast liever op YouTube beluisteren (en bekijken)? https://youtu.be/Ez1wdN545jA

De links uit deze aflevering:

Het CryptoCoiners Café, op YouTube: www.CryptoCoiners.nl/cafe

LIVE Trading, met Helga: www.CryptoCoiners.nl/live-trading

 

Reactie achterlaten