19 november 2021: Beleggen in altcoins: hier is een strategie!

Beleggen met altcoins kan een goede manier zijn om je vermogen te laten groeien. Maar… hoe begin je met zoiets?

Er zijn een paar belangrijke vragen die je beantwoord wilt hebben. Namelijk: welk platform kies je om je portfolio te ‘parkeren’, welke altcoins kies je en wat voor strategie kun je daarvoor gebruiken?

Die vragen worden beantwoord in deze ‘replay’ van een eerdere aflevering. En: op woensdag 15 december komen we hier nog eens uitgebreid op terug, in het CryptoCoiners Café.

Een gedeelte uit deze aflevering is eerder gepubliceerd, in maart 2021.

REAGEER op deze aflevering! Doe dat bijvoorbeeld op ons populaire BitClout-kanaal: www.CryptoCoiners.nl/go/bitclout

 

Wil je deze podcast liever op YouTube beluisteren? https://youtu.be/lyRfRjowuRE

De links uit deze aflevering

Open een account op Binance (20% korting op alle handelskosten!): www.CryptoCoiners.nl/binance

Je altcoins automatisch laten balanceren (niet gratis!): shrimpy.io

De CryptoCoiners Start-pagina: www.CryptoCoiners.nl/start

Op 15 december om 19:30 uur: “Beleggen met altcoins”, in het CryptoCoiners Café: www.CryptoCoiners.nl/cafe

De CryptoCoiners Scanner: www.CryptoCoiners.nl/scanner

 

8 antwoorden op “19 november 2021: Beleggen in altcoins: hier is een strategie!”

 1. Bram24 november 2021 om 12:23Beantwoorden

  Hallo Crypotocioners,

  Deze strategie is voor mij goed te begrijpen en uit te voeren. Ik heb via de link cryptocoiners een account aangemaakt en ga hiermee starten.. Met als doel langetermijn investeren en maandelijks euro’s bijstorten. Wanneer ik een verdeling maak van 10x 10% en BTC als 1 van de coins waar stort ik mijn verlies/winst naar toe?

 2. Roy23 november 2021 om 09:35Beantwoorden

  Beste Roelf,

  Ik loop tegen het probleem aan dat de bedragen te klein zijn om te balanceren. De minimale trade hoeveelheden zijn veel groter. Ik ben zoals u voorstelde begonnen met 0,001 bitcoin

  1. Peter23 november 2021 om 22:32Beantwoorden

   Dat had ik ook inderdaad, ik denk dat het te maken heeft met de opnamedatum van de podcast. Toen was bitcoin een stuk lager. Ik heb nu in totaal 1000 euro, iets meer dan 0,02 bitcoin en nu kan ik goed balanceren tussen de munten.

 3. Bram22 november 2021 om 14:17Beantwoorden

  Dank voor de info over beleggen in altcoins. Je adviseert om dit op Binance.com te doen. Ik heb hierover 3 vragen:
  1.
  Het lijkt er op dat Binance de Nederlandse taal op haar website (tijdelijk) niet ondersteunt. Ik kan alleen voor Engels of andere vreemde talen kiezen. Weet jij of Binance het Nederlands binnenkort weer gaat ondersteunen/. 2.
  Tweede vraag gaat over het storten van het initiele beleggingskapitaal naar Binace. Ik meen me te herinneren dat ik ook een video van je heb gezien over het overmaken van bitcoins naar Binance via crypto.com. Is dit inderdaad ook een goede methode?
  3.
  Tot slot: Is Binance nog steeds het meest ideale platform om te beleggen in altcoins via de door jou gepresenteerde strategie met 10 munten?

 4. Jeroen Egbert;zen21 november 2021 om 21:28Beantwoorden

  Beste Roelf,

  Je gaf aan dat je kunt starten met 500 euro en dat je rendement na een jaar x 2 of x 3 kan zijn, maar daar moet ik wel een jaar lang, elke ochtend en avond voor checken en de verkopen en aankopen doen om te levelen. Als je je eigen tijd mee rekent dan is dit toch helemaal niet rendabel? Als je hogere bedragen gebruikt, kan ik me voorstellen dat het zichzelf uiteindelijk wel terug betaald. Is de tijd met 500 euro dan “investering” voor als je het echt kan?

  vriendelijke groet
  Jeroen

 5. Ron21 november 2021 om 16:45Beantwoorden

  Beste Roelf
  Je vertelde in je Podcast dat het gemakkelijk is bij te houden in een grafiek, zijn er voorbeelden van die je kunt downloaden. Ik ben niet zo’n ster met numbers van apple en Excell

 6. André Kruisdijk20 november 2021 om 01:28Beantwoorden

  Beste Roelf, dank voor de informatie over beleggen in altcoins. Hierbij ga je uit van een startkapitaal van 0,01 btc oftewel ruwweg 500 euro. Dit wordt over 10 coins verdeeld,dus ieder 50 euro. Bij een stijging van 2% of 5% dit deel verkopen, wat betekent een verkooporder van 1 tot 2,5 euro.
  Volgens mij (ik handel nog op Bitvavo) hanteert Binance een minimum order van 50 euro. Dit zou betekenen dat je deze strategie kunt toepassen als het startkapitaal minimaal 20 tot 50 maal hoger ligt.

  Maak ik een denkfout ?

  Vriendelijke groet,
  André

  1. Peter23 november 2021 om 22:33Beantwoorden

   Ik heb nu 0.02 bitcoin als ‘start’ en kan hiermee goed balanceren tussen de coins.

Reactie achterlaten