30 oktober: De weekafsluiter

We kijken terug op de afgelopen week en we hebben een aantal luisteraars ‘in de uitzending’, met hun reacties op de afleveringen van de afgelopen week.

Uiteraard bespreken we ook even de stand van de Bitcoin, het trading-klimaat van dit moment.

Wil je ook meepraten? REAGEER! www.CryptoCoiners.nl/podcast

 

TIP: wil je ook kans maken op één maand gratis CC Scanner, net als de vier CryptoCoiners in deze uitzending? Reageer per voice-mail (met de oranje link rechts bovenaan op het scherm)! Elke maand verloten we CC Scanner-lidmaatschappen onder iedereen die een voice-mail heeft achtergelaten. En… misschien hoor je je reactie zelfs terug in onze podcast!

De links uit deze aflevering:

Het CryptoCoiners Café: www.CryptoCoiners.nl/cafe

De CryptoCoiners Scanner: www.CryptoCoiners.nl/scanner

 

4 antwoorden op “30 oktober: De weekafsluiter”

 1. Avatar
  Maurice2 november 2020 om 14:54Beantwoorden

  Ik heb via de Poscast app een reactie gegeven zoals je vroeg, maar via de telefoon lukt me dat niet. Althans ik weet niet waar dat zit. Je moet het dan via de PODcast app op je laptop doen. (In werk met een macbook). Dan gaat het wel (makkelijker). Dus ik verwacht dat je daar minder reacties zult krijgen.

 2. Avatar
  Peter31 oktober 2020 om 21:11Beantwoorden

  Er wordt wel degelijk geluisterd naar de potcast 🙂
  Leuke uitleg altijd en ga vooral door.

  Vraagje nog. Niet voor mij want ik beleg niet in altcoins voor lange termijn.
  Nu de alt zo naar beneden gaan is de prijs dus ook laag.
  Er vanuit dat het ook weer een keer omhoog gaat is het toch slim om nu te kopen als je voor “beleggen” gaat.
  Of wat stop/buy orders te plaatsen x% boven de huidige prijs.

 3. Avatar
  Tim31 oktober 2020 om 08:53Beantwoorden

  Roelf, op een van mijn subaccounts leg ik sinds kort maandelijk een vast bedrag aan BTC en PAXG in en ik zou deze vervolgens doorlopend willen balanseren zoals je recent liet zien met je ‘kerstboom’ aan koop- en verkoopmomenten om er zo met hele kleine stapjes aldoor iets meer van te maken.

  Zou je misschien een keer wat concreter kunnen delen bij hoeveel % stijging/daling jij je orders neerzet en wat voor percentage je dan ongeveer koopt/verkoopt?

  Ik vermoed dat het kleine beetjes zullen zijn en dat het samen zou moeten hangen met de percentages per asset die je hebt bepaald voor je portfolio op dat account, maar is het bijvoorbeeld zinnig om eigenlijk zo vaak mogelijk te kopen en verkopen, zo lang de koerswijziging maar meer dan de trading fees zijn? Heb je hier misschien wat adviezen of vuistregels voor? En zo nee, zou je dan willen delen wat jij aanhoudt?

 4. Avatar
  Robert Van der Werff30 oktober 2020 om 13:26Beantwoorden

  Roelf,

  Vorige week begonnen als ‘nieuwe’ belegger/trader nadat ik de meeste van je video’s hebt bekeken en de documentatie die je ter beschikking hebt gesteld. De resultaten zijn nog niet wat zijn moet (-1.2%), maar ik al veel geleerd.
  Iedere keer denk er iets van te weten en na enige studie begrijp ik dat ik echt nog een beginner ben. Voorbeeld is dat ik heb getrade op Altcoins en op de weekafsluiting heb gehoord hoe de stand van zaken is mbt deze munten.

  Afijn, ik zal meer gebruik maken van je kennis/podcasts en andere communicatiemethoden in de toekomst.
  Bij deze je oproep om te laten horen dat er naar je geluisterd wordt.

  Dank en groet,

  Robert Van der Werff

  PS: Ik vraag me wel af waar jouw verdienmodel zit :-). Of doe het puur uit enthousiamse!

Reactie achterlaten