CryptoCoiners Power Weken 2022

Zaterdag  26 november

Vandaag:
“Bedankt!”

Het zit erop. Mis je ons al?

Zo ja: hier is nog een laatste, korte video. Gewoon, omdat het kan 🙂

De link naar de video: https://youtu.be/PnC4VRDmqao

Donderdag 24 november

Vandaag:
“Mindset voor traders (deel 2)”

De laatste dag van de CryptoCoiners Power Weken!

Ook in de video van vandaag praat Keyvan over gedachten en emoties tijdens het traden. Hij legt vanuit zijn ervaring uit hoe je veelvoorkomende valkuilen kan leren kennen, hoe je een plan van aanpak maakt en je daaraan houdt, en hoe je zelfreflectie kan gebruiken om je mindset te verbeteren.

De link naar de video: https://youtu.be/zedbgtsfq18

 

Woensdag 23 november

Vandaag:
“Mindset voor traders (deel 1)”

Vandaag praat Keyvan over gedachten en emoties tijdens het traden. Hij legt vanuit zijn ervaring uit hoe je veelvoorkomende valkuilen kan leren kennen, hoe je een plan van aanpak maakt en je daaraan houdt, en hoe je zelfreflectie kan gebruiken om je mindset te verbeteren.

Ook praat Keyvan over mindset in het dagelijkse leven, en betrekt thema’s als motivatie en discipline bij zijn verhaal om je te laten zien hoe het hebben van een “gezonde” mindset je op veel vlakken verder helpt, en niet alleen tijdens het traden.

De link naar de video: https://youtu.be/lWQTUcWA754

 

Dinsdag 22 november

Vandaag LIVE, om 19:30 uur:
“Ask me Anything”

Exclusief voor deelnemers aan de Power Weken houden we op dinsdagavond om 19:30 uur een Ask Me Anything (AMA) met de Creators van CryptoCoiners, gehost door Vivi.

Tijdens deze AMA kun je aan Chris, Keyvan en Roelf vragen stellen over de onderwerpen die aan bod zijn gekomen tijdens de Power Weken, of eventuele andere vragen die je aan hen hebt. Het wordt een leerzame en gezellige sessie, eentje die je absoluut niet wilt missen!

Via deze link kun je er LIVE bij zijn, vanavond om 19:30 uur: https://youtu.be/SPrXeI3cdvI

Maandag 21 november

De CryptoCoiners Power-video van vandaag:
“Traden zonder emotie”

Vandaag hebben Keyvan en Roelf, in een LIVE Stream op YouTube, gepraat over emoties die bij het traden komen kijken. Angst, hebzucht en stress: hoe ga je daarmee om als trader? En hoe voorkom je dat die emoties een rol spelen bij de beslissingen die je tijdens het traden neemt?

Heb je de LIVE Stream gemist? Bekijk de opname via deze link: https://youtu.be/L7XpMGW_VGM

Zondag 20 november

De CryptoCoiners Power-video van vandaag:
“Achter de Schermen: Een dag met Roelf”

Gisteren, tijdens dag 6 van de Power Weken, kreeg je een kijkje achter de schermen bij onze Content Creator Keyvan. Vandaag, op dag 7, is Roelf aan de beurt. Vivi heeft een bezoekje langs gebracht bij haar vader om een kijkje achter de schermen te krijgen.

In deze video deelt Roelf met je hoe hij zijn dagen zo effectief mogelijk in deelt, wat time-management voor hem betekent en vertelt hij meer over zijn passies naast crypto. Ook krijg je een exclusief kijkje achter de schermen van het CryptoCoiners Café te zien.

De link naar de video: https://youtu.be/qgN1KWRtcEQ

 

Zaterdag 19 november

De CryptoCoiners Power-video van vandaag:
“Achter de Schermen: Een dag met Keyvan”

Vandaag geven we je voor het eerst ooit een kijkje achter de schermen. Vivi is namelijk, met camera en al, een dag op pad geweest met onze CryptoCoiners Content Creator Keyvan, die een stukje uit zijn verleden met je deelt.

Ook neemt hij je mee naar één van zijn favoriete Iraanse restaurants en krijg je een kijkje achter de schermen tijdens het CryptoCoiners Clubhuis te zien. In deze video deelt Keyvan over het belang wat hij voelt om uit zijn comfortzone te blijven gaan, hoe hij met zijn tijd omgaat en wat voor hem nog meer belangrijk is in het leven.

De link naar de video: https://youtu.be/nqN3NTD0wq

Vrijdag 18 november

De CryptoCoiners Power-video van vandaag:
“10 Eigenschappen van professionele traders”

Professionele traders denken op een aantal punten anders dan je misschien zou ze verwachten. Hun hard skills en soft skills helpen om hun doel te bereiken: consistente vermogensgroei, zonder al teveel stress.

Wat zijn de 10 belangrijkste eigenschappen van trading professionals? Je krijgt ze uitgelegd in de video van vandaag.

De link naar de video: https://youtu.be/loaujEGl5Go

Donderdag 17 november

Power Weken Chat: ben je al lid?

Praat mee, stel vragen en deel je ervaringen: word nu lid van de CryptoCoiners Power Weken chat-groep op Telegram: www.CryptoCoiners.nl/powerweken-chat

De CryptoCoiners Power-video van vandaag:
“Oplichting met crypto – zo gaan scammers te werk”

Scammers werken hard om jou van je crypte-vermogen af te helpen. Maar er zijn veel dingen die je kunt doen om te voorkomen dat je het slachtoffer wordt.

In deze video zie je wat de drie ‘rode vlaggen’ zijn. Ook leer je de vier meest gebruikte methodes te herkennen, zodat je er niet meer intrapt en anderen kunt helpen om problemen te voorkomen.

De link naar de video: https://youtu.be/SXteVqpWCm0

Woensdag 16 november

De CryptoCoiners Power-video van vandaag:
“Wiskunde voor Traders”

Ben je aan het traden en wil je meer over de berekeningen weten die elke trader zou moeten weten? In deze video leert Chris je de berekeningen en formules waarmee je, binnen je trading-strategie, de juiste beslissingen kunt nemen. Chris demonstreert onder andere samengestelde winst, winstratio’s en de Risk/Reward ratio.

De link naar de video: https://youtu.be/h0bx2cho5P8

Dinsdag 15 november

De CryptoCoiners Power-video van vandaag:
“Verantwoord verlies (durven) nemen”

Op de tweede dag van de CryptoCoiners Power Weken geeft onze Content Creator Keyvan je een andere kijk op verliestrades.

Hoe ga je om met je emoties en hoe neem je (verantwoord) afscheid van verliestrades? Dat, en nog veel meer, leer je van Keyvan in de video van vandaag.

De link naar de video: https://youtu.be/mvRdh_XJMMI

Maandag 14 november

We zijn begonnen!

De CryptoCoiners Power-video van vandaag:
“Time-management”

Tijdgebrek is één van de belangrijkste redenen dat mensen opgeven. Dus… hoe maak je (meer) tijd? En hoe zorg je dat je het allemaal volhoudt? Daarover leer je alles in de video van vandaag.

De link naar de video: https://youtu.be/gfkkBvzeDqw

Zondag 13 november

De introductievideo met Vivi vind je hier: https://youtu.be/uSYZmnDGMpU