Welkom op de Power Weken pagina!

Hieronder vind je de CryptoCoiners Power Weken 2023 video’s, livestreams en ander materiaal, per dag gesorteerd.

 

Hallo allemaal, en welkom bij de CryptoCoiners Power Weken 2023. Morgen gaat het echt beginnen, maar tot die tijd raden we je aan om onze welkomstvideo te bekijken, zodat je maximaal op de hoogte bent van wat je kan verwachten.

Bekijk de video hier: Power Weken 2023 Welkomstvideo

Tot morgen!

Welkom bij de eerste video van de CryptoCoiners Power Weken 2023. In deze video praat Roelf over de psychologie van geld.

Bekijk de video hier: De Psychologie van Geld | Power Weken 2023

Welkom bij dag 2 van de CryptoCoiners Power Weken 2023.

Vandaag hebben we een gave video voor jullie: Programmeren met Crypto | Dag 2 – CryptoCoiners Power Weken

In deze video vertelt Leon over zijn ervaringen met programmeren in relatie tot crypto, geeft hij praktische voorbeelden van het nut van programmeerkennis binnen de wereld van crypto, en laat hij je zien hoe je zelf kleine stappen kan maken om ook te beginnen met programmeren.

Hier de directe link naar de video: https://youtu.be/zPqiK9m-1xs

Op de derde dag van de CryptoCoiners Power Weken 2023 doet onze Creator Keyvan de livestream, die oorspronkelijk voor gisteren op de planning stond.

Tijdens deze livestream doet Keyvan een deepdive op Bybit. Hij gaat in op verschillende features, geeft een paar praktische voorbeelden, en beantwoordt vragen. Deze livestream begint vanmiddag (15 november), om 16:00, en is te volgen via YouTube.

Hier de directe link: Bybit Deepdive | Dag 3 – CryptoCoiners Power Weken 2023

Tot straks! 

Dag 4 vandaag! Vandaag hebben we een bijzondere video voor je, waarin onze creator Tjerk je vertelt over Diepe Motivatie. Hij gaat in op hoe je je kennis over je diepe motivatie kan gebruiken om zowel jezelf als je doelen beter te begrijpen, zowel in het alledaagse leven als gerelateerd aan crypto.

Hier de directe link: Diepe Motivatie | Dag 4 – CryptoCoiners Power Weken 2023

Tot morgen! 

Hallo CryptoCoiners! Welkom op dag 5 van de CryptoCoiners Power Weken!

Vandaag hebben we weer een gave video voor je, waarin onze creator Chris diep in gaat op Logboek & Strategie management. Ook laat hij je zien hoe je zelf aan de slag kan gaan om meer overzicht te krijgen in je eigen trades en crypto.

Hier de directe link: Logboek & Strategie Management | Dag 5 – CryptoCoiners Power Weken 2023

Tot morgen!

Vandaag hebben we twee video’s voor je klaar staan, met een bijzondere twist. Deze 2 video’s zijn namelijk de twee meest populaire video’s van de CryptoCoiners Power Weken 2022.

Video 1: Verantwoord Verlies (Durven) Nemen | CryptoCoiners Power Weken 2022 

Video 2: Wiskunde voor Traders | CryptoCoiners Power Weken 2022

We hopen dat jullie deze kleine greep uit de oude doos leuk vinden. Morgen zijn we er uiteraard weer, tot dan!

Op deze zevende dag van de CryptoCoiners Power Weken 2023 doet onze Creator Keyvan wederom een livestream. In deze livestream doet Keyvan een sessie over Altrady. Het wordt een livesessie waarin hij uitleg geeft over Altrady, en in gaat op de functionaliteiten van Altrady. Hij legt uit wat je ermee kan, en beantwoord vragen vanuit de chat.

Hier de directe link: Tools in Altrady | Dag 7 – CryptoCoiners Power Weken 2023

Tot morgen! 

Hallo CryptoCoiners! Welkom in de nieuwe week!

Op deze achtste dag van de CryptoCoiners Power Weken 2023 doet Roelf een livestream over TradingView! Het wordt een livesessie waarin hij uitleg geeft over TradingView, en praat over de mogelijkheden van TradingView. Ook geeft hij je een stel goede tips, en legt hij uit hoe je je dagelijkse werk in TradingView het beste kan doen.

Hier de directe link: TradingView Deepdive | Dag 8 – CryptoCoiners Power Weken 2023

Tot morgen! 

Hallo allemaal! Op deze negende dag van de CryptoCoiners Power Weken 2023 hebben we een nieuwe video voor jullie klaar staan. Je hebt onze mails over de Power Weken Roundtable ongetwijfeld langs zien komen, maar door een paar last-minute afzeggingen kan deze sessie helaas niet door gaan.

Vandaag: Technische Analyse voor Dummies In de video van vandaag praat Tjerk over een onderwerp dat ten grondslag ligt aan veel van wat we hier bij CryptoCoiners doen: Technische Analyse. In een klein halfuurtje gaat hij in op de fundamenten van technische analyse, en legt hij je uit waar je op moet letten, en waarom.

Hier de directe link: Technische Analyse voor Dummies | Dag 9 – CryptoCoiners Power Weken 2023

Tot morgen!

Goedemorgen! Dag 10 vandaag! De één-na-laatste dag van de Power Weken. 

Strategisch Balanceren In deze livestream doet Roelf een sessie over strategisch balanceren. Je krijgt in deze sessie waardevolle inzichten en praktische tips die je direct kunt toepassen om je portfolio te laten groeien. Ook leer je hoe je kan inspelen op trends in de markt. Het doel van de sessie is om je te leren hoe je je portfolio slim en strategisch kunt managen.

Hier de directe link: Strategisch Balanceren | Dag 10 – CryptoCoiners Power Weken 2023

Tot morgen!

Dag 11 vandaag! De laatste dag van de CryptoCoiners Power Weken 2023 is aanbeland.

Power Weken Q&A

Om 19:30 gaan we met bijna alle creators van CryptoCoiners LIVE op YouTube om na te praten over de Power Weken. We blikken terug op de afgelopen dagen, bespreken de content en beantwoorden vragen vanuit de chat. Heb je een leuke tijd gehad tijdens de Power Weken? Sluit ze dan samen met ons af!

Hier de directe link: Power Weken Q&A | Dag 11 – CryptoCoiners Power Weken 2023

Bedankt voor je deelname aan de Power Weken, en tot volgend jaar!