Tradedash

Tradedash was een app waarmee je op de exchanges Binance en Bittrex kon traden. Sinds maart 2020 is Tradedash echter niet meer beschikbaar.

Wil je toch een trading-tool gebruiken om op bijvoorbeeld Binance te handelen? Stabiele gratis tools (zoals Tradedash) zijn er op dit moment niet, maar je zou de volgende apps eens een maandje kunnen proberen (de eerste maand is gratis):

altrady, een Nederlands product (www.cryptocoiners.nl/altrady), met talrijke mogelijkheden die het traden gemakkelijker maken. Je hebt heel veel vrijheden om de layout precies aan je wensen aan te passen en je kunt het koppelen aan externe signalen en bots. Met de handige break-even calculator weet je precies wanneer je trades winstgevend zijn.
TIP: als je besluit om een jaarlidmaatschap te nemen, krijg je 15% extra korting met de volgende link: www.cryptocoiners.nl/altrady-aanbod.

HyperTrader, een Amerikaans product. Het lijkt enigszins op Tradedash, maar heeft meer mogelijkheden, zoals OCO (“One Cancels the Other”), een handige manier om tegelijk een winst- en verlies-order op te geven. Ook kun je, net als bij altrady, orders ‘verslepen’ op de chart, bijvoorbeeld als je de prijs tussentijds wilt aanpassen.
HyperTrader  is nog een beta-product, dus niet alle functionaliteit is aanwezig, maar tijdens de beta-periode kun je het gratis gebruiken. Ga naar www.cryptocoiners.nl/hypertrader voor meer informatie.

Zowel altrady als HyperTrader worden door veel CryptoCoiners gebruikt. Vraag hen, in de CryptoCoiners Trading Chat-groep, naar hun ervaringen!