Heb je al trading-ervaring? Verbreed je kennis met de speciale LIVE Clinics en Workshops voor gevorderden.

 

De LIVE Clinic: Traden met chart-patronen

Klik hier voor meer informatie over deze LIVE Clinic.

De crypto markten zijn door de ontwikkelingen van de afgelopen maanden erg onrustig. Vanuit het perspectief van een trader biedt dat kansen. Tijdens deze LIVE Clinic, Traden op Chartpatronen, leer je hoe je die kansen optimaal benut.

Naast verschillende technische vaardigheden, zoals het bepalen van support en resistance aan de hand van trendlijnen en het bepalen van de ideale in- en uitstapmomenten, behandelen we begrippen als “mindset” en “planning”, om je optimaal voor te bereiden en je kansen op succesvolle, winstgevende trades te vergroten. 

In deze LIVE Clinic leer je: 

Klik hier voor meer informatie over de LIVE Clinic “Traden met chart-patronen”.

 

De LIVE Clinic: Traden in trending markten

Klik hier voor meer informatie over de LIVE Clinic “Traden in trending markten”

De crypto markten zijn door de ontwikkelingen van de afgelopen maanden erg onrustig. Vanuit het perspectief van een trader biedt dat kansen. Tijdens deze LIVE Clinic leer je hoe je die kansen optimaal benut. Naast verschillende technische vaardigheden, zoals het toepassen van de Fibonacci Retracement Tool, het aan zien komen van “kantelpunten” en RSI divergenties te kunnen herkennen en hier succesvol op te traden, behandelen we begrippen als “mindset” en “planning”, om je optimaal voor te bereiden en je kansen op succesvolle, winstgevende trades te vergroten. 

In deze LIVE Clinic leer je: 

Klik hier voor meer informatie over de LIVE Clinic “Traden in trending markten”

 

De LIVE Clinic: Next Level Trading

De markten zijn al sinds begin dit jaar onrustig. Dat biedt mooie kansen voor traders. En hoewel de standaard “CryptoCoiners Strategie” prima werkt, zijn er meer methodes om maximaal te profiteren van de onrust in de markt. Short posities nemen bijvoorbeeld, of op een strategische manier je winst per trade zo groot mogelijk maken. En: uitstappen en verlies nemen wanneer dat echt nodig is.

In deze LIVE Clinic leer je hoe je je kansen op succesvolle, winstgevende trades kunt vergroten. Je leert de ideale indicators voor onrustige markten te kiezen en te gebruiken. Je ziet hoe je je daytrades kunt aanvullen met swing trades, bijvoorbeeld als je wat minder tijd hebt om te traden.

NIEUW: met Trade Replay zie je in de LIVE Clinic bijna ‘live’ hoe je de nieuwe strategieën kunt gebruiken in je eigen trades.

Dit leer je:

Klik hier voor meer informatie over de LIVE Clinic “Next Level Trading”.

 

De Workshop: Advanced Trading

Voor deze Workshop is nog geen nieuw tijdstip gepland.

In de Advanced Trading Workshop leer je tientallen technieken waarmee je kunt beleggen en traden als een professional. Je leert charts lezen, je leert traden volgens vier methodes en je vergroot je basiskennis over crypto.

Wat leer je allemaal?

In tien lessen van elk twee uur leer je de ins en outs van vier trading-methodes:

Ook leer je werken met een groot aantal populaire en betrouwbare indicators:


Daarnaast krijg je bruikbare achtergrondinformatie over thema’s zoals de Blockchain, Wallets, de psychologie van de belegger, beveiliging van je portfolio, money management en het verantwoord kiezen van de juiste platformen voor je trades.

Na afloop…

Als je deze Workshop hebt afgerond, heb je een grondige basiskennis van de belangrijkste manieren om in crypto te investeren en ermee te handelen. Je weet waarop je moet letten, je herkent kansen en valkuilen en je weet hoe je het beste kunt reageren op vaak voorkomende trading-situaties.